Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under maj 2011

Av Chrissie - 3 maj 2011 20:52

Tänk om man kunde säga att det var JAG som låg i hårdträning.....men just nu är det vovven:-)

Bangsi skällde en aningens alldeles på tok för mycket idag, annars är jag hyfsat nöjd. Ludde var en klippa!! Om han gått så här i söndags hade han definitivt blivit godkänd:-) Blev inga bra busbilder på voffarna idag, men väl en drös med träningsbilder. Håll tillgodo, även om de är små.

     


                                                                   


R-M fick gå med Bangsi och jag gick en gång med Puddisen.....Tyckte nog att Ludde fixar det bättre med matte, men däremot var R-M suveränt konsekvent med beröm vs. icke beröm angående skällandet. Undrar om inte R-M ska få tävla Bangsi i fortsättningen:-)

//

ANNONS
Av Chrissie - 3 maj 2011 12:49

Känns lite som om man närmar sig jul med stormsteg. Red mina båda hästar idag och fy tusan vad kallt!!!!!! Hade långkalsonger och vinterjacka, men det hjälpte föga!! Dessutom for det snöflingor stora som tennisbollar ner från skyn!!

Har dock hört att våren ska komma tillbaka till helgen, så det är väl bara att bita ihop?! Inte ens misse är sugen på att gå ut genom dörren!!

Nu är det brasor tända överallt, för jag ska tina upp, inför kvällens träningspass med vovve!

Återigen är det bevisat att man KAN vila hästar i form. Både T och D gick suveränt idag!! Skitkul!!!:-D

En kopp varm choklad nu då!.....

//

ANNONS
Av Chrissie - 2 maj 2011 13:50

Så har det redan hunnit bli maj och vi får tydligen hålla tillgodo med aprilväder nu. Snöar ute och kallt som bara tusan. Igår gjorde vi till och med brasa i kaminen. BrrRRrRrr!!!

Valborg passerade......hmm...kan man säga smärtfritt när man sitter med en fot stor som en..fotboll lite överdrift, men dock en svullen fot?! Hur som helst så hade vi det himla trevligt. Sambon slutade sin kväll i utebadkaret och jag på Stopet:-)

En tjej fick sin skalle inbankad i en bilruta och "djursjukvårdaren" i mig tog överhand och jag satt hos henne tills ambulansen kom. Hon tappade medvetandet lite nu och då. Jag fick hennes telefonnummer av någon bekant till tjejen, så igår fick jag kontakt med henne att hon hade klarat sig från skallskador! Skönt!!

Fy tusan säger jag bara!! Har inget mot fulla glada människor, men folk som ska slåss har jag inte mycket till övers för!


Mådde faktiskt oförtjänt bra igår även om tröttheten tog överhand. Luddepudde var och tävlade i rallylydnad och det gick tydligen inte så bra som det brukar. Men vi älskar Ludde ialla fall!!! Nästa söndag ska det tävlas igen, och då ska Bangsi och jag vara med!! Tränar fortfarande hårt på att få bort hans nafsande och skällande! Ikväll ska vi ses för träning och om inte annat så får ju jag verkligen träna på att inte gå för fort, hihihi. Men ska väl gräva fram täckbyxor och vinterjacka! *hutter*


På återseende!

//

Tidigare mĺnad - Senare mĺnad

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se