Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under april 2011

Av Chrissie - 6 april 2011 14:52

Jobbade hela förmiddagen medans det var mulet. Sen sprack solen igenom...men idag orkade jag bara inte plocka skit i hagen, så det blev krattande av fågelfrön och spolning av garageuppfarten - bye bye varje litet jäkla höstrå!:-D

Är inne för en liten lunchbreak, och sen ut och tömma en överfylld skottkärra.


Hittat en nackdel till med vår!!

- Efter en halvslö vinter så inser man hur mycket som ska göras, klippa buskar, kratta till förbannelse, städa ur höförrådet, plocka mer hästskit, harva och så in lite vall, fixa iordning "kuvösen", altanen på baksidan som inte är klar....byta till sommardäck och byta bromsskivor och belägg bak, fixa lysena på trailern mm, mm....Puh!! Ingen rast, ingen ro......Och när man inte pysslar med hemmamåsten, så är det jobb eller pållar/vovvar:-D Härligt!!!! Jag är ju liksom inte gjord för att sitta still!!!

Men jag fattar inte hur folk hinner med att vara sociala!!!???!!!!


Nix, nu är lunchrasten slut!

//

ANNONS
Av Chrissie - 5 april 2011 21:10

Har nyss fått reda på att vi får tillbaka vatten t i d i g a s t imorgon på dagen någongång:-/ Och varför....just när man inte har nåt vatten, så är jag dötörstig, vill skura golven, kissa massor och diska....

Man vet inte hur mycket vatten man egentligen använder på en dag, innan man blir utan.

Nu är sambon nere hos H & J och hämtar några dunkar H2O ialla fall, så vi klarar oss.

H och jag har varit och kärringgrillat oss precis och passade på att köpa lite bubbelvatten också. Som tur var hade jag fått ner vattendunkar till stallet innan det försvann, så dem går de ingen nöd på. Är sånt skitväder så nu får de komma in på nätterna, och de verkar inte alls missnöjda!

Höleveransen ja......Ja inte kom den inte......*jättearg* Vi har hö så vi klarar oss till fredagmorgon, men sen är det slut. Måtte han komma INNAN dess!!!! Annars går C bärsärkagång och startar ett tredje världskrig! Har väntat hela dagen på att han skulle komma, och kvart över sju får jag ett sms att han är sjuk. Dah!!! Kunde inte meddelat det lite tidigare kanske??!!!

Och inte var det något "Halv åtta hos mig" eller.........En bra tisdag, eller?!!

Nu vill Pjakkur mysa med mig och det säger man inte nej till!!

//

ANNONS
Av Chrissie - 5 april 2011 18:34

Är så skönt att kliva upp tidigt och klara utav lite jobb, så kan man gå ut med gott samvete efteråt!

Hann rida båda hästarna innan regnet kom och T skötte sig precis som alltid nuförtiden. Dock var Drómi the Star idag. Tyglarna fick sitta kvar i bettet (som säkerhet), men användes inte. Fäste ett annat par i öglorna på nosgrimman istället och jobbade på en ridtur med bara vikt, röst och skänklar.Helt makalöst! Han lyssnade på i princip allting. Sprang inte på, som han brukar. Blev en hel del halter och övergångar trav-skritt-trav, och lite kort tölt. Öronen stod upp precis som de ska - HELA tiden!!

Kontenta: Det är m a o jag som gör honom sur med att ta för mycket i munnen!

Nu jäklar ska jag hårdträna mig själv! Bettlöst på Drómi??!!


Bantningen har ialla fall börjat ge resultat.Lite luggsliten får man se ut när man håller på att fälla vinterpäls. Sen fick min mindre pälsboll sig en omgång också. Nu är han tovfri

Ö V E R A L L T, inkl tassar och allt annat. Magen rakad om fin. Till helgen blir det nog ett bad, så han är fin och luktar gott till kursen. Som det ser ut ska vi få fint väder. Bara att hålla tummarna att det inte tänker ändra sig.

  


Sitter och väntar på höleverans, och som vanligt så får man vänta...och vänta....och vänta.......Dessutom är det nån vattenläcka någonstans, så vi har inget vatten. Men det kommer säkert tillbaka om ett tag, och då kan jag ta reda på disken och ge voffarna mat.


Jag väntar vidare....

//


Av Chrissie - 4 april 2011 21:05

Kortfattad dag.

Upp tidigt, jobba. Ut med vovvar, jobba. Mocka, mocka skit i hage, fixa staket, in och jobba. Kasta in ved, in och jobba och sen blev det rallyträning med bästaste vovvar. Fodra pållar och sen äta mat som sambo kockade ihop:-)

Helt slut kan jag meddela!! :-D Men en bra dag!!!
   

Ja, det är fortfarande hemska ifånbilder.......Av Chrissie - 3 april 2011 20:11

Igår firade vi Mathias som fyllt hela 40år!! Han hade ingen aning om detta, utan räknade med att få en slödag hemma i soffan. Men en öl, lite gula kläder, en overall, så var han på hugget!! Han är lik Eniro-mannen, därav den gula utstyrseln.

Var meningen att sambon skulle upp och flyga med honom, men vädret och dimman satte stopp för det, och han får ha den innestående. Däremot fick den hästrädde Mathias prova på öltölt istället!!!:-) Min guldsnopp är en klippa och ställer upp på allt! Så underbar han är!!:-D

Mathias "red" (åkte häst) för första gången och jag måste säga att han gjorde det enormt bra. Han fick prova på alla gångarter och när han fixade det, åkte sadeln av. Men även barbacka satt han som en smäck på hästryggen.

Ryktena säger dock att han har träningsvärk i låren idag, hahaha.

Efter dessa bravurer, blev det lite fördricka hos P & P, och sen gick vi vidare hem till E & M, där vi fick mycket god smörgåstårta. Massor med skumpa blev det!!!:-)

Men efter att ha börjat "tuta" innan klockan 16, så var vi hemma och isäng strax efter tio:-D Sambon ledsagade jag till sängen;-P                                             

Av Chrissie - 2 april 2011 10:12

Tragiskt nog så är det ibland bra att man får sig en ordentlig tankeställare som rör om i livet. Att bli påmind om att inte ta livet för givet och vara tacksam för varje dag som går.

Vi lärde känna varandra 1988. Fyrisskolan, elevkåren, fester, ungdomens hus, Depeche Mode och djur var det vi hade gemensamt. Att vi var goda och nära vänner, skulle vara en lögn, men visst var vi kompisar och skrattade mycket ihop.

Trots sin sjukdom (CF) så fanns det ingen som hade sådan livsglädje och alltid var positiv, nära till skratt och såg allting från den ljusa sidan.

En klar inspirationskälla!!

Jag kommer alltid att minnas henne!!

Vila i frid!!

//


Av Chrissie - 1 april 2011 20:02

Dagen har gått i hundarnas tecken, medans de andra fyrbenta lurviga har fått en vilodag. Rask power walkpromenad med H och vovvar i förmiddags och träning och massa bus med Ludde och hans matte på eftermiddagen.

Själv har jag precis slagit ner rumpan för första gången idag och är vansinnigt trött. Är inte alls van med att klockan är 8, och fortfarande ljust ute.

Lyckades få till en del bilder ...... Men NU jäklar, nu har jag bestämt mig.....nästa vecka ska jag åka raka vägen och köpa mig en systemdigitalkamera. Har bestämt mig för vad det ska bli:-)


 

Dragkamp på hög nivå! Detta är blodigt allvar;-)


  Kom igen nu brorsan, busa, busa, busa, busa, busa, busa.... 

Snacka om farlig. Dock finns det en svart en som bryr sig föga;-)

Ordet respekt finns nog inte "batteriets" hjärna, hihihi


 

Farlig best???!!! Näe, det är ju bara underbara Luddetudde som visar sitt fina garnityr! <3


   

  Behöver nog inte berätta att Neo ALLTID vinner!!!:-) Undrar när småttingarna ska lära sig att gammal är äldst?!  

Av Chrissie - 1 april 2011 15:15

....Och det är i n t e ett aprilskämt! Strumpor av, och förhoppningsvis ska de inte behöva åka på förens tidigast i oktober igen!!


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se