Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under april 2011

Av Chrissie - 20 april 2011 09:14

Igår förmiddag tog jag en förmiddagskaffe hos Hanna som hade varit uppe och väckt tuppen och storstädat hela huset. Naturligtvis fick jag dåligt samvete och tog mig hem och började en totalsanering härhemma. Igår var det näst intill kliniskt rent....idag .....så är det inte lika rent längre:-) Underbart med djur!! <3

Tog hela dagen, men som grädde på moset gav jag mig ut på en härlig kvällsridtur på Guldsnopp innan kvällsfodringen. Så ljuvligt att kunna rida tidigt, sent eller närhelst andan faller på. Älskar att ljuset har återkommit!!


R-M kom förbi med en jättestor bukett tulpaner till mig, som nu pryder mitt köksbord!! TUSEN TACK!! <3


I vanligt ordning så rullar livet på med jobb och planeringar av olika framtidsplaner. L är superkanon duktig som har tagit tag i studiecirkel inför våra blivande legitimationer!! Lite kursande ska vi hinna med också, samt få klar den där *förbenade* momentlistan.


En vovvepromis och sen ner till posten och få iväg en bunt med kuvert som ska iväg (jobbsaker).


Tjing!

//

ANNONS
Av Chrissie - 18 april 2011 21:45

 

ANNONS
Av Chrissie - 17 april 2011 21:07

Helgen har runnit iväg i ett nafs, men vilket otroligt vårväder vi fått äran att avnjuta!! Har inte spenderat många stunder inomhus.

Igårkväll var vi bjudna till fam.Gomersson, vilket var alldeles toppentrevligt. God mat och dryck, vovvebus och samtal!!! Tack för en supertrevligt kväll!!!!!

Annars är det mest trädgårdssysslor, ridning, bad av hästar, nerklippning av Neo som stått på schemat.

Nu är jag helt slut och supertrött, så det blir lite slöande i soffan innan man får stoppa huvudet under täcket.


3 musketörer


   

Vet inte vem dem var som bjöd upp till dans...


Neo snodde Ludde´s bädd.


  

Hjärtegrabbarna


  Bästa Neo!


Luddepudde njuter av vad naturen har att erbjuda.


   

-Kan ingen leka med mig då??!!!

Av Chrissie - 15 april 2011 20:01

Har både tränat kamerafingret och vovvarna. Träffade Ludde & CO vid BHK och körde en skitskoj bana (fortsättning). Bangsi var lite väl ADHDexalterad i början, men funkade bättre emot slutet.

 


  Ludde´s fotgående är klanderfritt!! 


Kolla in vad snyggt han hoppar i fotgåendeposition!!


Sen blev det såklart promis och bus:-)


 

 

Av Chrissie - 15 april 2011 10:23

...Att kameran är det nog inget fel på, men skit bakom knapparna är det definitivt. Så någon karriär som fotograf kan jag glömma;-) Hade iof inte heller tänkt mig en heller. Ska väl plöja igenom den där 132 sidor användarhandboken så jag åtminstone vet vilken knapp jag ska trycka på för att ta ett kort, hahaha. Några testingbilder....Men det var ju himla ljust ute...och då ska man väl lära sig hur man justerar det också:-/


         

Av Chrissie - 14 april 2011 21:10

Skrev ett jättelångt inlägg på min lunchrast...åsså försvann det. Gissa hur glad jag var då, på en skala?!!!

Började tidigt imorse med lite jobb, och inte ens skrivbordet räckte till...

Men tur att man har bra med avlastningsytor i köket:-) Efter detta, så begav jag mig ut på en hundpromenad och sen började jag klippa ner buskarna och kom ungefär halvvägs, för sen slog det lågor om häcksaxen. Då blev det till att städa ur och göra fint i kuvösen. Så nu kan man faktiskt sitta där och mysa på riktig!!


Tisdagen var en kanondag! Spenderade ett par timmar med L och världens bästa Minna och shopping!!! Stod ett par skor som skrek efter mig, så de fick ju naturligtvis följa med hem;-)

       


Sen var Minnaälsklingen lite hungrig, och det blev mellis på Naked Juicebar. Hur gott som helst!!!


    Efter att papsen hämtat upp dottra, satte sig L och jag och fixade klart företaget och våra privata deklarationer på Barista. Tog ett bra tag, mycket räknande, en del skratt och en del frustration, men framåt sent så var vi klara och vi bar iväg till Il Forno (världens bästa italienska restaurant) där vi renskrev deklarationerna och också hann fixa klart semesterlista! Tjooohoo!!!! Va?!!! 12 april och redan klar med de stora MÅSTENA!!! :-) Misstänker att det känns minst lika bra för L som för mig. Och vi hade en riktig toppendag!! Sådana här dar hade vi lite oftare när jag bodde i U-a..........Saknar dem. Men och andra sidan kanske jag (vi) uppskattar dem än mer, nu när det blir lite mer sällan.   

På onsdagen var det möten och jobb h e l a dagen lång. En kanondag med bara nöjda, glada och positiva djurägare!! Sånt gillas skarpt! Fick massor av beröm får våra nya fina arbetskläder:-)) Mötet gick kanonbra också!!

    

Nu har det hunnit bli kväll, eftersom det förra [€{€{][]}]}** inlägget försvann. Ridit båda bästa hästarna på rejäla svängar,och ÄNTLIGEN i skogen!! Så skönt, även om jag själv känner mig "ovan"....Träningsvärk imorgon????!!  Blev grillpremiär ikväll och gissa om det smakade mumma!!!!! *yummy* ...och .... Jag har hämtat ut min nya kamera!! Så nu vet ni vad jag ska pyssla med ikväll tills ögonen inte orkar hållas öppna längre.

Ny dag imorgon!!!!!

//Av Chrissie - 14 april 2011 09:19

Som jag skrivit tidigare har min kollega och tillika vän och jag nu känt och stått varandra nära i 10 år!! Det överraskade L mig med att ha beställt och köpt VÄRLDENS FINASTE "vänskapsband"!!! TACK VÄNNEN!!! Ingen är som du!<3


 


Av Chrissie - 13 april 2011 07:45

En död mygga är en bra mygga, och förhoppningsvis några antal myggor färre:-)


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se