Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 25 april 2011

Underverk, storverk, bakverk, kärnkraftverk, urverk............

Av Chrissie - 25 april 2011 19:29

Varken storverk eller underverk har skett idag...men vad gör väl det när man ändå är glad och njuter vår(sommar)värme?

Imorgon börjar vardagen igen och dags att ta uti med sådant som man skjutit på under helgen, trots att jag jobbat undan lite var dag.

Nu börjar en period med nästintill fulltecknade helger, med hundkurser, ridkurs,hund&hästtävlingar, Valborg, hälsa på vänner mm:-) Skoj!! Ska bara peppa mig med alla diverse tänkbara huskurer så jag håller mig frisk och kry!:-D


Har "badat" i tunnan idag igen. Skönare än sist, om än fortfarande kallt...och NEJ, den där jä..... cirkulationspumpen som hantverkarna fixade, funkar f o r t f a r a n d e inte!!!!! Tur att man har en lugn och sansad sambo, annars hade jag nog tagit en slägga och slagit sönder alltihop!! :-P


Pjakkur är helt slut på kvällarna, efter att ha fått vara ute hela dagarna under helgen. Gomissen!! Han verkar hålla sig häromkring och kommer när man ropar - även om det tar ett litet tag. Han vill väl inte verka för angelägen?!

Så, nu har husse däckat i ena änden av soffan, vovvarna gnager varsitt tuggben och jag ska inta den andra änden med en misse på magen. Nåt skit lär det väl finnas på dumburken? Om inte annat så går det repriser på favoritprogrammet "Iceroad truckers":-)

//

 
ANNONS
 
Rose-Marie

Rose-Marie

25 april 2011 21:15

Du verkar ha haft en fin dag. I morgon börjar slitet igen, men snart är det sommarlov.
Vi ses i veckan hoppas jag

http://www.beardisenludde.se

 
Ingen bild

L

25 april 2011 21:43

Både roligt och lite jobbigt att vara så fullbokad (även om det e mkt roliga saker), men visst e det härligt med varma dagar.
Men nu e det väl dags att ni får den där jäkla pumpen att funka ;-/

Kan tänka mig att missen har fullt upp med att utforska tomten, vänta bara snart kommer han väl med små "presenter" som han stolt vill visa upp ;-P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se