Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 24 april 2011

Sommardag!!!

Av Chrissie - 24 april 2011 20:51

Vilken sommardag!! Kan man bli annat än på bra humör???!!!

Började dagen med utfodring av hästar och hundpromenad. Sen ner och hälsa och pussa lite på Luddetudde. Ja, hälsade på A och R-M också förstås:-)

Hem och red Tritla på hopprunda i skogen, och sen fick Drómi sig en riktig genomkörare upp till flygplatsen. Stackarn vad han fick jobba. Uthålligare häst får man leta efter. Fältritt nästa??!! På hemvägen stannade jag till vid Dammsjön och han traskade i utan att tveka. Plaskade och drack och bara fick svalka sig. Sista 2 kilometrarna hoppade jag faktiskt av och gick hem med honom, då det var total soppatorsk:-) Men duktig var han, min lilla guldsnopp!


På kvällskvisten satte jag upp en bana och har kört rallylydnad med båda vovvarna. Den ene vill gå så fort och slarva sig igenom och den andre är värre än en sengångare. Behöver nog inte utveckla mer om vem som är vem;-D

Tusan vilken bra dag!!! <3

Kan tillägga att I SOLEN idag har vi haft över 30 grader.


Lite bilder:

             

 
ANNONS
 
Ingen bild

L

24 april 2011 21:16

Ja ååååh vilket underbart väder vi haft :-) (mina axlar e lite ajaj just nu ;-)) Mer sol åt folket!
Jätte fina bilder, nu ser ju hästarna riktigt bra ut :-)
Hoppas vi ses snart, och vi måste definitivt höras, jag har oxå abstinens!!

 
Rose-Marie

Rose-Marie

25 april 2011 06:27

Tack för besöket idag.
Vilka helt fantastiska bilder du tagit. Undrar om det var lillskiten som hade bråttom i banan????
Hoppas vi kan köra ett träningspass i veckan. Måste ju finslipa formen innan tävlingen.
Ha en bra dag i solen

http://www.beardisenludde.se

 
Anette

Anette

25 april 2011 19:42

Jättefina bilder du är jätteduktig att fota.
Så mysigt att plaska i Dammsjön, när jag var ung och hade häst var vi ofta där och badade.
Jag fattar inte alls vem som slarvade när ni tränade :-).
Visst har vi haft en underbart solig och härlig påsk.
Ha det bra!!
Kram kram från Gränges!!

http://www.toppens.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se