Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 23 april 2011

Påskafton

Av Chrissie - 23 april 2011 11:36

Påskafton kan ju börja roligare, än att mitt lilla Duracellbatteri rullar sig i okända spyor!:-(Nåväl, nu är han nybadad och doftar Jane Hellen som värsta påskkärringen. Har inte riktigt lärt mig att här i L-a går man tydligen påskkärringen idag. Where I'm from, gick man alltid påskkärringen på skärtorsdagen, innan man for iväg till Blåkulla!

Har varit hos sambons föräldrar och ätit så mycket mat att det sprutar ut genom öronen, mao proppmätt!! Gottigt! Tyvärr fick vi ett dödsfallsbesked som lade lite smolk i bägaren, men han var gammal och vi ska ju alla vandra samma väg.Alla eksemtäcken tvättade, så imorgon blir det till att plocka fram nål och tråd. Dröjer inte länge innan de lär åka på.Tänk, inte ett moln på himlen.......kan inte minnas att vi haft så fin påsk sedan 1999. Då kommer jag ihåg att jag satt i nyinförskaffade sommarstuga i bikini och åt grillmiddag.Nä, ska ta mig ut och njuta av kvällens solatrålar innan det är dags att ge pållar kvällsmat.// tjing  
ANNONS
 
Ingen bild

L

23 april 2011 19:46

Visst blir det lite ihoppackat när man iphonebloggar?? (för jag antar att det e det du gjort?)

Så ni har oxå drabbats av tråkiga nyheter, trist!

Hmm spyor?? fyyyy då föredrar jag oxå skit tror jag.

VA!! Påskkärring på påskafton?? Men va snurrigt, det går ju inte ;-P
Fast va bra då kan jag komma och hälsa på med Minna när hon blivit större så får hon gå utklädd och "tigga" godis två gånger samma påsk :-P.
Ja jäklar vilket väder, snacka om att en sen påsk är att föredra, inge kul om den varit i mars med 50cm snö kvar!
Kraaam

 
Karina

Karina

23 april 2011 21:13

GLADUR PÅSKUR, som Per Morberg säger i Maiestadsreklamen! :-)

http://vovvarochvavar.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

G.

24 april 2011 08:47

Nä, på påskafton går man väl inte påskkärring?! Jag skulle inte öppna dörren då ;-) Kidsen får väl lära sig gå "rätt" dag :-P
Äckligt med spyrullning! Kan tänka mig att du har en enorm schampoförbrukning med tanke på Bangsis enorma päls...
Har du haft sommarstuga?! Var då? I skogen? Vid kusten? Mysigt med sommarstuga, men känns som man har fullt upp utan ett extrahus att ta hand om. ;-)
GLAD PÅSK!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se