Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 21 april 2011

Våren är wonderful!

Av Chrissie - 21 april 2011 20:09

Underbara dag! Mer sol till folket! Jag skulle verkligen kunna leva med sånt här väder 365 dagar om året...eller ja, fick jag välja, så några grader varmare förstås:-)

Grillning, vovvebus, hästmys, kattgos, solnjutning, vingott.....Kan det blir bättre??!! Jadå, jag har en sambo också, men han vill vara "anonym" i det mesta vad gäller min blogg och FB och det respekterar jag till fullo!


Tur att vi har en stor soffa, för nu har vi a l l i h o p a intagit den. Snart blir det kladdkaka, grädde och JORDGUBBAR!


Härligt med långhelg....men nu är jag ju sådär oreligiös så påsken tänker jag inte fira i den bemärkelsen.....


Bästaste gamlaste Neomannen!!


   

Alldeles fantastiskt gott.


   Hängmage?? Nähe!!!! Men vad gör väl det när man har hittat någonting spännande i gräset som rör sig!?


 

Brollemys i vårsolen!

 
ANNONS
 
Anette

Anette

21 april 2011 22:26

Visst är det underbart när våren är här och solen värmer... nu finns det hopp om att det kommer en sommar.
Jag älskar värmen och njuter som bara den när det är varmt och det får gärna vara JÄTTE varmt då mår jag som bäst.
Härliga bilder och vad gör väl en liten hängmage på en sån ur gullig misse.
Jag är inte heller religiös men det är härligt med långhelg :-).
Ha en skön helg och passa på och njut av sol, mat, god dryck och alla underbara 4 benta + anonyma sambon.
Kramar från oss alla!!

http://www.toppens.se

 
Rose-Marie

Rose-Marie

22 april 2011 06:54

Vilka fina bilder du har tagit. Visst är det underbart med sol och värme. Vi har huset fullt av egna barn och andras barn. Det är så roligt när alla är samlade. Det blir inte så ofta.
Hoppas vi kan träffas snart för lite bus.
Ha en fortsatt bra påskhelg.

http://www.beardisenludde.se

 
Ingen bild

Annika

22 april 2011 09:28

Du verkar ha haft så härligt o underbart på sista tiden! Det förtjänar du verkligen!!! Klart med alla papper och jobbigheter, nya skor, härliga promenader o träning av både hästar o hundar. Jag avundas dig för tillfället, här känns det inte alls lika käckt. Hade tänkt mig långa härliga promenader under påsken, men Aladdin är halt både fram o bak av olika orsaker. Hoppas du en underbar påsk, hälsa M! KRAM!!!!

 
Ingen bild

G.

22 april 2011 10:15

:-) Men hängmagen försvinner nog ju mer han får vara ute och jaga alla spännande rörliga saker. Jättefin bild på "bästaste" Neo!!! Är det kul med nya kameran? :-) GLAD PÅSK till er alla från oss alla!

 
Ingen bild

L

22 april 2011 21:41

jaaa visst e den lovely :-)

Haha vilken kagge på lillmissen :-P

superfina bilder som verkligen ökar på vårkänslorna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se