Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 20 april 2011

Dåligt samvete

Av Chrissie - 20 april 2011 09:14

Igår förmiddag tog jag en förmiddagskaffe hos Hanna som hade varit uppe och väckt tuppen och storstädat hela huset. Naturligtvis fick jag dåligt samvete och tog mig hem och började en totalsanering härhemma. Igår var det näst intill kliniskt rent....idag .....så är det inte lika rent längre:-) Underbart med djur!! <3

Tog hela dagen, men som grädde på moset gav jag mig ut på en härlig kvällsridtur på Guldsnopp innan kvällsfodringen. Så ljuvligt att kunna rida tidigt, sent eller närhelst andan faller på. Älskar att ljuset har återkommit!!


R-M kom förbi med en jättestor bukett tulpaner till mig, som nu pryder mitt köksbord!! TUSEN TACK!! <3


I vanligt ordning så rullar livet på med jobb och planeringar av olika framtidsplaner. L är superkanon duktig som har tagit tag i studiecirkel inför våra blivande legitimationer!! Lite kursande ska vi hinna med också, samt få klar den där *förbenade* momentlistan.


En vovvepromis och sen ner till posten och få iväg en bunt med kuvert som ska iväg (jobbsaker).


Tjing!

//

 
ANNONS
 
Ingen bild

L

21 april 2011 08:34

Åh det e ju DU som e duktig :-) Jag har då aldrig haft ett kliniskt sanerat hem :-/ (och kommer nog aldrig få heller om inen annan kommer hit o städar :-P)

Hoppas du får en kanon fin påsk med mååånga härliga ridturer!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se