Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 17 april 2011

Helgen är slut.

Av Chrissie - 17 april 2011 21:07

Helgen har runnit iväg i ett nafs, men vilket otroligt vårväder vi fått äran att avnjuta!! Har inte spenderat många stunder inomhus.

Igårkväll var vi bjudna till fam.Gomersson, vilket var alldeles toppentrevligt. God mat och dryck, vovvebus och samtal!!! Tack för en supertrevligt kväll!!!!!

Annars är det mest trädgårdssysslor, ridning, bad av hästar, nerklippning av Neo som stått på schemat.

Nu är jag helt slut och supertrött, så det blir lite slöande i soffan innan man får stoppa huvudet under täcket.


3 musketörer


   

Vet inte vem dem var som bjöd upp till dans...


Neo snodde Ludde´s bädd.


  

Hjärtegrabbarna


  Bästa Neo!


Luddepudde njuter av vad naturen har att erbjuda.


   

-Kan ingen leka med mig då??!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se