Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 14 april 2011

Mycket om massor

Av Chrissie - 14 april 2011 21:10

Skrev ett jättelångt inlägg på min lunchrast...åsså försvann det. Gissa hur glad jag var då, på en skala?!!!

Började tidigt imorse med lite jobb, och inte ens skrivbordet räckte till...

Men tur att man har bra med avlastningsytor i köket:-) Efter detta, så begav jag mig ut på en hundpromenad och sen började jag klippa ner buskarna och kom ungefär halvvägs, för sen slog det lågor om häcksaxen. Då blev det till att städa ur och göra fint i kuvösen. Så nu kan man faktiskt sitta där och mysa på riktig!!


Tisdagen var en kanondag! Spenderade ett par timmar med L och världens bästa Minna och shopping!!! Stod ett par skor som skrek efter mig, så de fick ju naturligtvis följa med hem;-)

       


Sen var Minnaälsklingen lite hungrig, och det blev mellis på Naked Juicebar. Hur gott som helst!!!


    Efter att papsen hämtat upp dottra, satte sig L och jag och fixade klart företaget och våra privata deklarationer på Barista. Tog ett bra tag, mycket räknande, en del skratt och en del frustration, men framåt sent så var vi klara och vi bar iväg till Il Forno (världens bästa italienska restaurant) där vi renskrev deklarationerna och också hann fixa klart semesterlista! Tjooohoo!!!! Va?!!! 12 april och redan klar med de stora MÅSTENA!!! :-) Misstänker att det känns minst lika bra för L som för mig. Och vi hade en riktig toppendag!! Sådana här dar hade vi lite oftare när jag bodde i U-a..........Saknar dem. Men och andra sidan kanske jag (vi) uppskattar dem än mer, nu när det blir lite mer sällan.   

På onsdagen var det möten och jobb h e l a dagen lång. En kanondag med bara nöjda, glada och positiva djurägare!! Sånt gillas skarpt! Fick massor av beröm får våra nya fina arbetskläder:-)) Mötet gick kanonbra också!!

    

Nu har det hunnit bli kväll, eftersom det förra [€{€{][]}]}** inlägget försvann. Ridit båda bästa hästarna på rejäla svängar,och ÄNTLIGEN i skogen!! Så skönt, även om jag själv känner mig "ovan"....Träningsvärk imorgon????!!  Blev grillpremiär ikväll och gissa om det smakade mumma!!!!! *yummy* ...och .... Jag har hämtat ut min nya kamera!! Så nu vet ni vad jag ska pyssla med ikväll tills ögonen inte orkar hållas öppna längre.

Ny dag imorgon!!!!!

// 
ANNONS
 
Anette

Anette

14 april 2011 22:24

Snygga skor perfekta för långa skogspromenader ;-).
Så spännande med nya kameran, ser fram emot alla fina bilder.
Ha det bra!!
Kram kram!!

http://www.toppens.se

 
Chrissie

Chrissie

14 april 2011 22:28

Hahaha, eller hur!!!:-) Ska nog traska runt i de där när jag mockar skit i hagen!:-D

http://dromisar.bloggagratis.se

 
Anette

Anette

14 april 2011 23:03

Ha ha ha ja det tycker jag du ska göra.

http://www.toppens.se

 
Ingen bild

L

15 april 2011 15:14

En mkt effektiv och helt underbar dag :-)
Härligt med grillning!! Mums
ser fram emot att se skorna live nästa gång vi hittar på ngt skoj!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se