Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 10 april 2011

Mera kursande

Av Chrissie - 10 april 2011 19:59

Egentligen är jag nog tröttare idag än igår, men ska försöka mig på en sammanfattning.

En kurs med trevliga människor och ett kanonupplägg. Teori varvat med praktiska övningar. En bana för varje ekipage och lagom många deltagare för att alla skulle få hjälp, tips och råd. Tre stycken instruktörer varav en videofilmade ekipagen för att som avslutning båda dagarna titta på dem och gå igenom vad man gör bra, mindre bra och jättedåligt:-) God mat och fika och bra diskussioner.

Har ingenting att anmärka på, utan snarare tvärtom. Verkar vara en himla bra BK med engagemang och välkomnade till ALLA raser och gatukorsningar!

Idag avslutade vi med tävling med blandat resultat. Varken R-M eller jag har världens bästa tävlingsnerver, utan missar lite "vägvisning och dirigering", men lurvarna skötte sig bra som alltid. Tror vi är mer taggade än någonsin nu!!!:-)


Vilostund på Trollbänken.Anders kom och videofilmade lite och sambon överraskade med att ha följt med. Neo också såklart. Han fick också gå tävlingsbanan och skötte sig...............hyfsat. Tror han tyckte det var roligt, även om det gick i pensinärsfart:-)

 
ANNONS
 
Rose-Marie

Rose-Marie

11 april 2011 07:25

Visst var det en jättebra kurs. Nu har vi ju fått veta att våra hundar aldrig gör fel. Det är du och jag måste träna.
Ha en bra dag

http://www.beardisenludde.se

 
Anette

Anette

11 april 2011 11:02

Så bra att kursen var mer än bra.
Klart att juvel grabbarna är bäst och inte gör något fel... nu får mattarna träna tills det blir tävling igen ;-).
Så roligt att Neo och sambon kom och överraskade er.
Så söt bild på pojkarna på trollbänken.
Ha det bra... Kram kram!!

http://www.toppens.se

 
Ingen bild

G.

11 april 2011 13:45

Kul med kurs!! Alltid nyttigt med inspiration och träningstips! Ni kommer ha Ludvikas mest väldresserade hundar :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se