Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 9 april 2011

Kurselikursande

Av Chrissie - 9 april 2011 19:54

Första dagen avklarad på fortsättningskursen i rallylydnad.

En MYCKET välplanerad och bra kurs!!!!! God mat,bra frågestunder, duktiga vovvar, blåsigt!!! Ser fram emot morgondagen!!


 

Våra nya införskaffade t-shirts!!:-)

    Hmm, ja, det blev ju lite rullning i naturen också....


Igår var Bangsi nybadad. Imorse borstad och fin...Senare idag....mindre ren och fin;-)


Ornitologilektion
     

-Matte, går det där att äta?


 

-Matte? Är du säker på att jag är en beardis? Just nu känner jag mig som en bergsget!!


    Skynda er att knäppa kort innan våra frisyrer blir förstörda!!! :-D


 

Älskade Ludde vet också hur man njuter till fullo av naturen!


<3

 
ANNONS
 
Rose-Marie

Rose-Marie

9 april 2011 20:41

Vilka härliga bilder. Bra att du tänkte på att lägga ut våra fina tröjor.
Ses i morgon igen. Det ska bli riktigt roligt.

http://www.beardisenludde.se

 
Anette

Anette

9 april 2011 20:45

Härliga bilder på urgulliga grabbar... skräpiga och skitiga = glada lyckliga lurvar.
Fina t-shirts ni införskaffat, mycket bra slogan.
Ha en skön lördagskväll och lycka till imorgon!!!
Kram kram!!

http://www.toppens.se

 
Ingen bild

L

10 april 2011 20:17

Låter som en helt underbar och mkt välorganiserad kurs, hade önskat att jag kunnat gå med er ni verkar ha haft så skoj!!
Vi får väl köpa valp samtidigt nästa gång så kommer jag upp till dig :-P
Fin "smuts" bilder hihi, e lite glad att min knappt har ngn päls alls.
Ska bli kul att följa er tävlingskarriär i vår/sommar :-)
Kraaaam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se