Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 8 april 2011

ZZZzzzZZzZ

Av Chrissie - 8 april 2011 21:56

Dagen ska fattas kort, för tändstickorna trillar snart ur ögonen...


Morgonen -lite jobb

Sen ut och borsta bort typ 2 ton päls på hästarna och plockade pinnar (läs: stockar) som blåst ner från träden. Red 1,1 mil med Tritla, Hanna och Skrauti. Hem och snabbfrukost (läs: kaffe och chokladboll). 13.30 hör höleverantören av sig att han inte tänker komma idag. PANIK!!!!!!!!! Höet slut!!!

Ringde runt på annonser och hittade en som hade hö kvar i Fagersta. Ut och red Drómi - gick ner sig (igen), men kom upp av egen maskin denna gång. Hem och koppla på släpet och iväg. Gick smidigt att få på rundbalarna och hann säkert åka någon km, sen kom ett däck rullandes parallellt med bilen och det slog gnistror om släpet! - Shit, vi hade tappat hjulet!!!

1 timma senare kom sambon och J och fixade så vi kunde rulla hemåt i sakta fart. Packa av höet. Handla ätbart. Äta, bada vovve, packa iordning för imorgon, fodra hästar, utfodra vovvar........

Jag är TRÖÖÖÖÖÖÖTTTTT!!!


//

Ps! Åsså kom Monica förbi med fleecetäcket och hade med sig påskliljor i kruka och en flaska rödvin!!! GulleMonica!!!!! <3

Ses på kursen:-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se