Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 7 april 2011

En sten har lossnat...

Av Chrissie - 7 april 2011 20:04

Men nu är jag äntligen ikapp med bokföring och nästa vecka fixar L och jag det sista på deklarationerna!! By the way så "firar" L och jag 10-års jubileum nu i april!!!

Hade planer på att rida, men ville inte blåsa av hästryggen. Istället så träffade vi R-M och Ludde för att vi skulle träna, men det gick inte heller....Skyltarna skulle förmodligen ha blåst hela vägen till Åland om vi ställt upp dem. Istället blev det promenad och bus....Skitbus! Bangsi är smutsigare än smutsigast nu, men husse och jag får bra fotpeeling ialla fall:-D


  -Håll i hatten matte!! Eller snarare, håll i mig, för snart blåser jag bort!!!  

                             "Vårvindar friska, leka och viska...."Och så måste jag kasta in en bild på Skrauti. Tycker verkligen att hans kroppshållning har förändrats sedan han kom hit. Nu börjar han muskla sig och bära upp sig. Magen hänger inte i backen och han har lärt sig att han har 4 ben!

:-)


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

L

7 april 2011 21:44

Åh tänk 10år redan!! Klart värt att fira :-) :-) Och "still going strong".

Ja fyy vad det blåst idag, ni gjorde nog rätt som tog en buspromis istället!!

Han e riktigt tjusig Skrauti!!

 
Sonja o Onyx

Sonja" title="http://dinstudio.se]Sonja" target="_blank">dinstudio.se]Sonja o Onyx

8 april 2011 08:04

Härliga bilder, även på pållen. Ja nog blåste det så det räckte och blev över igår.Var nog lika bra att busa. Hundar ska va lortiga på våren det hör liksom till, och golven ska va fulla med diverse saker, det är ett säkert tecken på kommande och bättre tider.
Ha det bra!
Sonja och flickorna.

http://minaflickor. dinstudio.se

 
Anette

Anette

8 april 2011 10:28

Fina bilder på alla fyrbenta.
Skitiga hundar är lyckliga hundar!!!
Grattis till ert 10-års jubileum!!!
Ha det bra och njut av våren!!
Kramisar!!!!!

http://www.toppens.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se