Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 6 april 2011

Djurriket

Av Chrissie - 6 april 2011 21:16

Nu är röva nerslagen i soffan och jag har definitivt fått en överdos friskluft:-)

Är det inte helt otroligt.......Jag har hittat tovor på Bangsi!!!!!! Va??!! Tovor??!! Han var ju världens mest välborstade vovve igår!! Hoppas innerligen inte att det går "baby boom" i beardisar, från "Hela huset fullt av hundar", när "Spike" var med. Vem som helst ska inte ha en beardis, om ens hund, så är det bara:-)

Imorgonkväll blir det träning med "puddisen" igen. Sen är vi redo för att visa var det blå skåpet ska stå, till helgens kurs!


Skrauti gör enorma framsteg. Så himla roligt att rida honom! Nu fattar han skänkelvikningar. Traven har blivit mycket starkare. Han börjar fatta skänklar överhuvudtaget, att de betyder något annat än att bara springa. Likaså med pisken. Nu vet han att man inte ska "piska" honom, utan bara "hjälpa". Likväl som Skrauti lär sig, så är det lära för mig också:-) Mycket givande.


//


 
ANNONS
 
Anette

Anette

7 april 2011 20:19

Håller med dig ang. "Huset fullt av hundar".
Så roligt det blir för er i helgen med rallykursen... hoppas på lite bilder på duktigaste brorsorna.
Ha det bra!!
Kram kram!!

http://www.toppens.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se