Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 6 april 2011

Smart drag?

Av Chrissie - 6 april 2011 14:52

Jobbade hela förmiddagen medans det var mulet. Sen sprack solen igenom...men idag orkade jag bara inte plocka skit i hagen, så det blev krattande av fågelfrön och spolning av garageuppfarten - bye bye varje litet jäkla höstrå!:-D

Är inne för en liten lunchbreak, och sen ut och tömma en överfylld skottkärra.


Hittat en nackdel till med vår!!

- Efter en halvslö vinter så inser man hur mycket som ska göras, klippa buskar, kratta till förbannelse, städa ur höförrådet, plocka mer hästskit, harva och så in lite vall, fixa iordning "kuvösen", altanen på baksidan som inte är klar....byta till sommardäck och byta bromsskivor och belägg bak, fixa lysena på trailern mm, mm....Puh!! Ingen rast, ingen ro......Och när man inte pysslar med hemmamåsten, så är det jobb eller pållar/vovvar:-D Härligt!!!! Jag är ju liksom inte gjord för att sitta still!!!

Men jag fattar inte hur folk hinner med att vara sociala!!!???!!!!


Nix, nu är lunchrasten slut!

//

 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

7 april 2011 07:33

Hmm, spola garageuppfarten...rinner det inte in i huset då?! :-S Eller lutar det lite mot trädgården kanske? Man vill ju inte ha pool i hallen ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se