Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 5 april 2011

Ökenpöken och sandstorm

Av Chrissie - 5 april 2011 21:10

Har nyss fått reda på att vi får tillbaka vatten t i d i g a s t imorgon på dagen någongång:-/ Och varför....just när man inte har nåt vatten, så är jag dötörstig, vill skura golven, kissa massor och diska....

Man vet inte hur mycket vatten man egentligen använder på en dag, innan man blir utan.

Nu är sambon nere hos H & J och hämtar några dunkar H2O ialla fall, så vi klarar oss.

H och jag har varit och kärringgrillat oss precis och passade på att köpa lite bubbelvatten också. Som tur var hade jag fått ner vattendunkar till stallet innan det försvann, så dem går de ingen nöd på. Är sånt skitväder så nu får de komma in på nätterna, och de verkar inte alls missnöjda!

Höleveransen ja......Ja inte kom den inte......*jättearg* Vi har hö så vi klarar oss till fredagmorgon, men sen är det slut. Måtte han komma INNAN dess!!!! Annars går C bärsärkagång och startar ett tredje världskrig! Har väntat hela dagen på att han skulle komma, och kvart över sju får jag ett sms att han är sjuk. Dah!!! Kunde inte meddelat det lite tidigare kanske??!!!

Och inte var det något "Halv åtta hos mig" eller.........En bra tisdag, eller?!!

Nu vill Pjakkur mysa med mig och det säger man inte nej till!!

//

 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

6 april 2011 08:39

Min höleverantör har hö kvar, vår arrendator också. Kniper det riktigt får du ta transporten och komma hit och fylla den!
Surt med folk som inte kan tala om när de är sena/inte kommer. Ingen möjlighet att du kan få hämta själv? Opraktiskt ja, men kanske går att packa i säckar och fylla transporten från golv till tak?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se