Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 5 april 2011

En-bra-humör-dag

Av Chrissie - 5 april 2011 18:34

Är så skönt att kliva upp tidigt och klara utav lite jobb, så kan man gå ut med gott samvete efteråt!

Hann rida båda hästarna innan regnet kom och T skötte sig precis som alltid nuförtiden. Dock var Drómi the Star idag. Tyglarna fick sitta kvar i bettet (som säkerhet), men användes inte. Fäste ett annat par i öglorna på nosgrimman istället och jobbade på en ridtur med bara vikt, röst och skänklar.Helt makalöst! Han lyssnade på i princip allting. Sprang inte på, som han brukar. Blev en hel del halter och övergångar trav-skritt-trav, och lite kort tölt. Öronen stod upp precis som de ska - HELA tiden!!

Kontenta: Det är m a o jag som gör honom sur med att ta för mycket i munnen!

Nu jäklar ska jag hårdträna mig själv! Bettlöst på Drómi??!!


Bantningen har ialla fall börjat ge resultat.Lite luggsliten får man se ut när man håller på att fälla vinterpäls. Sen fick min mindre pälsboll sig en omgång också. Nu är han tovfri

Ö V E R A L L T, inkl tassar och allt annat. Magen rakad om fin. Till helgen blir det nog ett bad, så han är fin och luktar gott till kursen. Som det ser ut ska vi få fint väder. Bara att hålla tummarna att det inte tänker ändra sig.

  


Sitter och väntar på höleverans, och som vanligt så får man vänta...och vänta....och vänta.......Dessutom är det nån vattenläcka någonstans, så vi har inget vatten. Men det kommer säkert tillbaka om ett tag, och då kan jag ta reda på disken och ge voffarna mat.


Jag väntar vidare....

//


 
ANNONS
 
Ingen bild

L

5 april 2011 18:58

åh vad fin hon blivit :-) Å Bangsi e så söt, och tovfri tills imorgon typ?? ;-) Här e det konstant sandstrand inne som vanligt vår/höst men tovorna slipper jag iaf :-)
Härliga framgångar med tottarna oxå, bra jobbat!

 
Anette

Anette

5 april 2011 19:45

Så skönt med en sån dag.
Fina 4 fotade... både stor och liten <3<3.
Skönt att vara tovfri och klart att det ska vara bad till helgen, så det luktar gott om grabben när ni ska på kurs.
Ha en skön tisdagskväll!!!
Kram kram!!

http://www.toppens.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se