Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 4 april 2011

Maffig dag

Av Chrissie - 4 april 2011 21:05

Kortfattad dag.

Upp tidigt, jobba. Ut med vovvar, jobba. Mocka, mocka skit i hage, fixa staket, in och jobba. Kasta in ved, in och jobba och sen blev det rallyträning med bästaste vovvar. Fodra pållar och sen äta mat som sambo kockade ihop:-)

Helt slut kan jag meddela!! :-D Men en bra dag!!!
   

Ja, det är fortfarande hemska ifånbilder....... 
ANNONS
 
Rose-Marie

Rose-Marie

4 april 2011 21:20

Du har hunnit med mycket idag.Dina bilder är visst bra. Idag blev inte mina bilder så bra. Jag vet inte varför, men man kan ju inte vara på topp jämt. Måste nog lära mig kameran lite bättre.
Visst var dom duktiga idag igen?!

http://www.beardisenludde.se

 
Chrissie

Chrissie

4 april 2011 21:39

Som vanligt så är Luddetudde mycket bättre än Bangsi, men jag tyckte dock att Bangsi var duktigare än vad han brukar:-) Sen vet vi ju alla att han är lite efterbliven, så vi kommer med stormsteg den dagen han blir "vuxen"....om den dagen nu någonsin kommer:-) hihihihi
Man han är världens bästa Bangsi ialla fall<3

http://dromisar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

G.

5 april 2011 12:27

Våren i ett nötskal. Man längtar och längtar. Sen när det väl BLIR vår så drunkar man i en massa arbete. Själv funderar jag på rut-avdrag. Om det nu fungerar för mockning av hage ;-)

 
Anette

Anette

5 april 2011 15:11

Oj vilken dag... men du är ju ung så då orkar och hinner man mycket :-)... nu tog jag mig själv i försvar..haha.
Tycker att det är fina bilder du fått till.
Ha det så bra.
Kram kram!!

http://www.toppens.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se