Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under mars 2011

Av Chrissie - 2 mars 2011 18:30

Idag var det dags för kiropraktorbesök och det var väl med blandade känslor man gick därifrån.

Min kropp är så himla ärrad att han var förvånad över att jag fortfarande kan gå och leva normalt. För så dålig som min rygg, nacke, axlar och fötter är, så borde jag i princip vara rollatorberoende.

Men som han sa; Det är tack vare ridning och hundpromenader att jag ändå är så himla bra som jag är...samt att jag har ett förflutet som gymnast.

Idag bokstavligt talat SLET han isär mina ärrvävnader, för att de ska läka ihop på nytt, för att förhoppningsvis bli lite mer rörlig.


Ja, vad säger man??!!! 100 år och dags för ugnen??!! :-P


-Närå, så lätt tar man inte kål på en Chrissie! Envishet kommer man jäkligt långt på!! Här kastas inte in nån handduk.....Nu har jag bestämt mig för att ligga i ordentligt. Innan hösten ska jag ner i spagat och kunna springa igen!:-)


Tja, åver änd aot då!

//ANNONS
Av Chrissie - 1 mars 2011 17:52

Denna dag har egentligen varit ganska lik alla andra dagar, förutom att jag varit på mycket bättre humör och en del energi. Tagit itu med alla post-it lappar med "ska-göras-saker", betalat räkningar, fakturor och RESTSKATTEN! :-/ Hade ju varit betydligt roligare att göra nåt annat med dessa slantar, men stackars Skatteverket ska ju tydligen ha sitt!


Solen behagade aldrig visa sig idag, men blev ridning ialla fall. Idag red jag Fröken Black Beauty med vanlig nosgrimma istället för bygelnosgrimman för första gången på två veckor, och hon svarade jättebra och lika duktig som hon varit den sista tiden. Helt underbart att tölta fram på henne och hon faktiskt väljer tölt istället för trav. Drómi ligger på som bara den. Snacka om pålle med energi. Får mest kämpa med att hålla ihop och tillbaka honom. Men när han väl lyssnar så går han bra, tölten i princip taktren och bra bakbensaktion.


Åkte iväg och handlade och postade lite jobbprylar. Messade Fam. Gomersson om vi fick komma förbi och leka och det fick vi:-D  Blev en hel del vovvebus och sen blev jag bjuden på kaffe och mussla (semla :-)  TACK!!!


Så kontenta: En BRA "meningslös" tisdag!!! :-)

Nu jäklar händer det grejer!!


/tjilivippen!

ANNONS

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se