Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under mars 2011

Av Chrissie - 9 mars 2011 21:18

Förkyld, ca 1 dm jäkla blötsnö, blåser satan och druckit upp 6 liter julmust sedan en knapp vecka. Ja, det är väl ungefär vad som hänt här sista tiden.

Finns ju inte en suck i världen att jag kommer hinna göra allt det där som jag hade planerat, men, men..... En ny dag imorgon!! *Svacka big time*


Har fått mms från sambon med bilder från "paradiset". Tror de skulle kunna tänka sig att stanna för gott om det bara gick.


 


Nu är ju jag personligen svinless på allt vad snö och vinter heter, men får väl lov att erkänna att det ser riktigt häftigt ut!! Synd om C som skadat fingrar och P som fått ryggskott. Hoppas bara de tillfrisknar och hinner med mer skoteråkning! Det går liksom lite fort. Klart jag längtar och ser fram emot när sambon kommer hem, men jag trivs å andra sidan alldeles förträffligt med att få vara lite själv också!


Nä, dra täcket över huvudet nu kanske och hoppas på en bättre dag imorgon?!

//  

ANNONS
Av Chrissie - 7 mars 2011 22:06

Snart är hallen helt klar. Bläää, vad jag inte tycker att det är kul att renovera!!!

Dessutom känner jag mig alldeles lite sjuklig, med ont i halsen och huvudet.

Ok, jag kan stänga av TV:n, jag vet......Men finns det några andra program än om

 förlossningar, barnfamiljer stora som fotbollslag och Big brother??!!???

Ja........det är PMS-vecka, jag vet!! *muttrar lite för mig själv*


Rastning av vovvar, kolla pannan, två Alvedon och raggsockor, så hoppas jag vara fit as a fiddle imorgon.

Nightynight.Ps: Kände mig jätteträffad idag när jag lyssnade på radion och den Finlands/svenske ståuppkomikern (som jag inte vet vad han heter) intervjuades. Han fick frågan om det var något speciellt vi svenskar gör och som han noterat.

Han svarade; att svenskar ska alltid upprepa allt två gånger!!!!

KramKram, nightynight, hejhej, tacktack etc.......Fullträff på mig! :-PANNONS
Av Chrissie - 6 mars 2011 19:27

Härligt! Fick verkligen slötitta på Vasaloppet innan jag tog tag i dagen:-) Skoj att följa Gomersson´s dotter Moa som åkte, och dessutom gjorde det helt fantastiskt bra. 6 timmar och 19 sekunder. :-) Förstår att A och R-M är de stoltaste föräldrarna just nu!!

Hmm, det har ju inte blivit så mycket till renovering här, men det är ju en dag imorgon också. Har haft jä*** ont i fötterna efter allt dansande, men det är nog ingenting emot Hannas pojkvän som fick sin hand bokstavligt talat "smashad" i en dörr. Han fick spendera natten på akuten och en drös stygn. Har inte hört något idag, men är inte förvånad om något är brutet också.


  

En bild från morgonpromenaden igår.


  

Ljuvlig solig morgon, innan vinden anlände.


  

Pjakkur verkligen älskar att plaska med badvattnet. Ibland trillar han i, men inget som stör honom direkt.


  

Måste ju visa sin röda fina tunga.


  

Hur man tar ridbilder på sig själva;-PHar svept 2 liter Julmust idag:-) Gott!!!!

Hästarna har fått sin kvällsmat nu och vovvarna en liten snabbrastning, så nu kryper jag under filten i soffan och slöar framför TV:n

//

Av Chrissie - 6 mars 2011 03:11

Nu har jag äntligen äntrat sängen, efter en kväll ute på " Jurassic Park"......Men väl supergod mat på Lobbybaren.

Vovvarna är rastade och hästarna har fått nattamat, och katten lite busaktivitet, vilket betyder att matte får sovmorgon imorgon. Eller rättare sagt, stanna i sängen och titta på Vasaloppet!!:-)

Kommer troligen att rapa både Galliano och Tequila imorgon...Bah!!! Men man får stå sitt kast.

Nu har vovvar och misse tagit sängen i beslag och jag har ett litet hörn med mig själv och datorn:-)

Idag fyller Hanna och Johan´s lilla Ebba 4 år!! Grattis till henne!!!! Stora tjejen!!


Nä, lite Dexter och sömn skulle inte skada nu. "Pensionärer" ska sova så här dags....Natti natti:-D

//

Av Chrissie - 5 mars 2011 11:36

Hm, så här var det ju inte meningen att det skulle bli. Morgonfodrade pållarna och sen träffade vi R-M och Ludde vid Skuthamn för en busig morgonpromenad. Soligt, vindstilla och härligt!! Tanken var ju att ta tag i ridning när jag kom hem igen, men herregud, man blåser ju bort. Dessutom verkar det bara eskalera hela tiden. Fördelen är att hästarna blir busiga som sjutton i hagen när det blåser, så jag får väl satsa på att de självmotionerar sig idag.

Idag ska jag annars ha en lugnt, tyst och fridfull dag, men imorgon tar jag nog fram arbetshandskarna igen:-)

Får väl se när man får första Canadarapporten sen:-)  Erkänner att man är "lite" avis......Men bara lite;-D

Misstolka inte, men jag tycker det är rätt skönt att få vara själv ibland :-)


Nä, ska prova släppa ut lille missen en stund och se om han blåser iväg och jag får hämta honom ur ett träd eller nåt.

//

Av Chrissie - 4 mars 2011 16:50

Känns som jag tappat bort blogginspirationen igen. Men är det en "dagbok" så är det. Bara att bita ihop och klottra ner något!

Egentligen är det faktiskt så att jag har haft annat för mig än att sitta framför datorn, på både gott och ont. Det känns verkligen att ljuset har börjat återvända. Inte för att jag är mindre trött, men det blir mer och mer tid utomhus. För att inte tala om det älskvärda bokslutet som bara vill trilskas med mig. Men nu kanske det finns hopp om att det blir ett och kan då smått börja ta tag i deklarationer.

Ska försöka hinna med lite fortsatt ytskiktsrenovering också, nu när "katten" är borta. Ja, inte Pjakkur alltså;-). Har en del av hallen kvar. Sen står tvättstugan på tur, och sist men inte minst sovrummet. För min egen del vill jag få klart innan våren anländer på riktigt också. För när den väl behagar dyka upp, vill man ju vara utomhus ännu mer!!! I sommar ska ju stallet målas invändigt! Så sysslolös lär jag knappast bli.

Har en hel del framtidsplaner på lut, men de håller jag hemliga tillsvidare:-)


Kastade mig i solariet idag, och G U D vad skönt det var!! Hade glömt bort hur ljuvligt avslappande det är!


Tack å Hej!

//


Av Chrissie - 3 mars 2011 23:15

Åkte till "mormor" Anette i förmiddags för vovvepromenad. Ludde, med husse och matte kom också. Sex stycken härjande beardisar i skogen, med solsken! Så härligt. Lättare sagt än gjort att få till "familjebild"...Men detta blev mitt resultat ialla fall.

Från vänster: "Mamma Topzie", Pandora, Safir, Ludde, Bangsi & Neo 

TACK för att vi fick komma och hälsa på!!! 


Efter hemkomst blev det ridning med brudarna och alla pållar. Inte fy skam det heller.

Hjälpte sambon att packa...eller nä, det gjorde jag inte alls, utan satt framför datorn och tjatade att "Har du med .....och det....och det......"

Så glad över att de får göra sin livs resa, som de pratat om sedan jag kom in i bilden och säkert långt innan dess också!

//

Av Chrissie - 2 mars 2011 20:30

Idag har jag sett solen!!!!!! Det var ett tag sedan!!:-) Till och med lite takdropp! Vår på väg??????!!!!!

Shoppade bara lite på Kupolen innan kirobesöket. Fick ett presentkort i julklapp. Blev ett linne, en top och en supersnygg klänning (tyckte jag ialla fall). Bilder kanske kommer....


Efter hemkomst kastade jag in vovvar i bilen och ner för rallylydnadsträning tillsammans med R-M och Ludde. Även Ossi(?) med husse kom och testade. Är inte helt säker på om Ossi är släkt med våra skitar, men jag tror det? (Anette, R-M hjälp!!! Hur ligger det till???)

  

Ett litet gruppfoto blev det ialla fall, även om Neo var mest sugen på att äta snö. Ni ser väl hans trånande blick efter det vita möglet?!:-D


Varken sambo eller jag orkade laga någon mat ikväll - vi lunchade tillsammans på Wayne´s coffee. Så det fick bli Gulaschsoppa och ett glas rött. Funkade!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se