Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under mars 2011

Av Chrissie - 17 mars 2011 22:02

Bilen blev sanerad, både på insidan och utsidan och bär nu en härlig doft att Wunderbaum, grönt äpple;-D

Pållar, hundar och misse har fått sitt också, samt att H och jag tog en fika utomhus i solen! Gött!!! *Gillas*


Imorgon ska det bokas tid för nästa tatuering!!:-) Har hittat ett citat som ska förevigas!! Längtar jättemycket. Och perfekt tid att göra en, innan det blir varmt och vår och allt vad täckbyxor och underställ är ett minne blott!


Usch, känner mig så himla ytlig när man tittar på nyheterna. Men självklart har jag Japan, Libyen och allting annat tragiskt som händer i världen i mina tankar. Här gnäller man över de mest triviala sakerna medans folk kämpar satan för sina liv, anhöriga och avlidna. Vi har det så infernaliskt bra och ska vara enormt tacksamma för det! Ibland är det lätt att bli inskränkt.


*Tacksamhet är hjärtats minne*

 /Jean Baptiste Massieu


ANNONS
Av Chrissie - 17 mars 2011 09:38

Törs inte riktigt ropa "hej" än, men äntligen verkar det som om jag börjar få koll på bokslutet, alla papper och nollställda rapporter. Men tusan vad inte kul det är! Klev upp i arla timme, för att hinna klart lite av måstena. För när solen behagar titta fram så SKA jag ut och rida och SANERA min svinstia ( inte hemmet, utan bilen). Sen får jag återgå till roligheter(kontoret) när mörkret faller på igen:-)

Har anmält mig och pållarna till ny ridkurs för Ragnar i maj!! Tjooohoo!!:-) M a o kan ju varken han eller Ivar & Camilla blivit alltför avskräckta ;-D Nästa gång hänger H och Skrauti på också!! :-)))


ANNONS
Av Chrissie - 16 mars 2011 22:08

Kallt som tusan på nätterna, och lite takdropp på dagarna. Tycker vårens ankomst går lite långsamt! Dagen har spenderats i U-a.... Är alltid lite matt efter 40 mils bilåkande, men självvalt:-) Har massor med jobb att ta itu med hemma, men jag låter faktiskt det vänta till imorgon, med halvgott samvete. Äter ab efter kattbett och är tämligen megarisig i magen. Lite stelkramp i armen också;-PMåste ta en dag med pälsvård på lillskiten, för nu börjar ett dåligt samvete krypa sig inpå.......Världens mest trista och vardagliga inlägg ever.........På återseende!//

Av Chrissie - 14 mars 2011 18:27

Nu var det ett tag sedan jag var här sist, mest för att jag inte haft tid, men lite brist på inspiration också:-)

Var på ridkurs i Snöån hos Ivar & Camilla i helgen, med en instruktör vid namn Ragnar Ágůstsson. Mycket bra, lärorikt och en hel del tips!!! Älskar att gå kurser!!!!!!!! :-) Hoppas det blir fler!!! Är sjukt nöjd med mina pållar!!! Eller så kanske det är så att mina pållar blev sjukt nöjda med mig??! Så var det nog.

Vovvarna bortleasade, och de var garanterat i paradiset hos Gomerssons. Men usch och fy vad tomt det är när man kommer hem. Har varit "hundfri" 6 veckor under min livstid (ja, förutom semestrar och så), så det kanske inte är så konstigt. Älskar att höra tassande ljud mot golvet....Ja, jag sa tassande...inte klapprande, som när man varit slarvig med kloklippningen;-P


Idag har jag varit på underredesbesiktning II;-) Och äntligen...äntligen har jag fått min vilja igenom!! Efter typ 25 år av besvär, så var det äntligen någon som tog en på allvar!! Tjooohooo!!! I övrigt så gick jag igenom besiktningen

med u.a ;-D


Sambon sitter nog på något flygplan någonstans och är på väg över "sjön"...Ska bli roligt att höra om den stora resan. Tiden har gått sjukt fort och jag har ju inte ens hunnit börja längta än. Vet inte om de kommer hem inatt eller imorgon. Det lär väl visa sig!


Nä, dags att fodra de stackars tre musketörerna som står och väntar som om de aldrig hade fått mat förut. Nu har de ju det, även om bantningen är påbörjad!! Jag har pratat allvar med dem och berättat att man faktiskt måste bantas inför Beach 2011;-D....Eller i deras fall - Grass 2011!!

Tjing!

//


Av Chrissie - 11 mars 2011 12:29

Kanske skulle ha hållit mig till falukorven ialla fall. Har bott på toaletten hela natten! Som tur är har vi ju både TV och badrum i/vid sovrummet, så har man bara dörren öppen kan man titta på TV:n medans man sitter på toan. Tack för det!:-)

Kom på imorse att lösviktspilgrimsmusslorna ligger bredvid lösviktsräkorna i en frys på affären. Kan kanske ha varit det, då jag inte tål räkor.....Har ju inte mått illa, utan bara total .............. Hmm, ska nog inte vara så detaljrik;-)

Nu har jag mest en centrifug i magen, men klunkar thé och hoppas på det bästa!Har varit ner till stallet och packat hö. Naturligtvis åkte plogbilen förbi ute på riksvägen samtidigt och det skrapade rätt bra i asfalten, vilket betyder att min lille skit tycker det är rätt obehagligt. Så han kom in i höförrådet och gjorde mig sällskap. Hmmm!! Nu vet jag vad jag ska göra resten av dagen! Haha!


  

R-M; Eller vill du ha en höig hund?!   ;-) 

Mys på hög nivå!:-) Hela förmiddagen har han fått vara ute, och blev då så här trött och gossugen! <3 

Av Chrissie - 11 mars 2011 12:24

Har inte hört mycket ifrån sambon, då kostnaden för ett telefonsamtal är dyrare än dyrast. Dessutom går de och lägger sig när jag kliver upp, så tidsskillnaden har inte gjort det så enkelt heller.

Hur som helst; imorse (min tid) så fick jag ett litet Skype-samtal. Fördröjningen (lagg) var under all kritik, men vi hittade ett litet system i pratandet, haha.

De har det alldeles fantastiskt bra. Har lyckats spela in bra filmer med sin inköpta hjälmkamera. Snödjupet där de åkt omkring ligger på ca 10 METER, och igår hade de "hoppat/fallit fritt)" med skotrar över nåt stup.

Sambon frågade om jag ville flytta med till Canada......Undrar vad det kostar att frakta över hästarna?!;-P

Matkulturen var väl inte riktigt rolig och lite halvdassiga i magen, med pannkakor till frukost, flottiga mackor till lunch och än mer flottiga burgare till kvällsmat.

Ja, det var väl i det stora hela vad jag lyckades få ut av vårt 10 minuterssamtal.

:-)

//

Av Chrissie - 10 mars 2011 22:10

Har ont i halsen.........blääää!!! Men! Jag stod emot falukorven idag, och slog på stort och gjorde mig en risotto med vitlök och smörstekta pilgrimsmusslor, och fy tusan vad gott det var! Ett glas rött slog jag till på också.


Bra kvinnor reder sig själva, eller???  Känns bra att veta att jag lever med min sambo för att jag vill och inte för att jag behöver:-) Men ok, när jag kör fast med 4hjulingen........då är sambo bra att ha;-P


Idag känns inlägget som ett enda stort TACKinlägg.


Kollega - För att du finns och för att du finns och för att du finns


G - För din peppning och entusiasm


R-M - För underbara foton och en härlig lekstund i busväder

  

GIVE ME SOME ...VÅR

  

  

  


  


  


Nu har jag en underbar liten misse som vill ha all min uppmärksamhet. Han är i ansiktet, på tangentbordet...ja, överallt... *kärlek*

//


PS! PÅSKMUSTEN HAR ANLÄNT OCH LYCKAN ÄR FULLKOMLIG!! DS!

Av Chrissie - 10 mars 2011 09:38

Men va´ f__________________n!!!!!!!!!

Snön bara vräker ner!!! Vill INTE ha mer snö!!!! Jag som tycker jag varit så duktig och inte gnällt så mycket på den här vintern, men nu.....GrrrRRRrr!!!

H släppte ut pållar imorse, och när jag klev upp var jag snabb som sjutton och hann få på dem regntäckena innan det började vräka ner blötsnö. Vill inte ha konstant blöta hästar.

Mockning och höpackning -check

Rastning av vovvar -check

Snöskottning -våga vägra!!

Frukost - Just ja....ja, då får det bli nu...


Väntar bara på ett telefonsamtal från min kollega, sen ska jag sätta mig resten av dagen med papper, papper, papper!

//Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se