Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under mars 2011

Av Chrissie - 24 mars 2011 11:54

   Mina blåmärken efter att jag och lillskiten har tränat rallylydnad;-P


ANNONS
Av Chrissie - 23 mars 2011 21:21

Dagen började med ett kiropraktorbesök i Borlänge. Lite bättre här och där och lite sämre varstans, men det finns hopp om livet;-D Passade på att besöka Aubiose och det blev en pad till sadeln, då den inte ligger still nu när de är lite runda om magen;-P Sen blev det förstås en ny sadelgjord också:-)

Hade tänkt att rida, men misstänkte att jag skulle blåsa av hästryggen, så det blev en innedag och vovve/missemys istället, tills vi begav oss och hälsade på sambons föräldrar, vilket var ett tag sedan.....Till Rose-Marie: Jodå, Bangsibus var duktig igår, men....bildbevis kommer på mina blåmärken:-DDDDD Bangsi blir liksom lite väl exalterad emellanåt under träningsrundorna och nafsar mig på låret med sina insiciver. Inte alltid döskönt, men nu finns det bildbevis;-)


Har hört att det ska bli lite kallare igen, men nu känns det ialla fall på riktigt som att våren är på väg, så något bakslag ska jag minsann överleva!!! Kul bara om man slipper blåsa bort på kuppen!


Nu vill misse ha min attention och jag ska fortsätta glo på Grey´s.

//ANNONS
Av Chrissie - 22 mars 2011 22:17

En bra dag idag! Solsken och massor med takdropp. Som vanligt ingen sovmorgon.....Skaffat mig en ny tatuering idag. Är jättenöjd! Har försökt lägga upp bilder på bloggen ikväll, men funkar inget vidare. Verkar ha strul med både adsl och fasta telefonen!Idag var Bangsi förhållandevis duktig på träningen! Ludde var duktigast, som alltid:-) Blåste rejält, men skyltarna höll sig kvar i det stora hela! Ludde hoppade in i bilen alldeles alldeles själv, för första gången i sitt liv!! Applåder utbringades!! Jubel också! Stora vuxna Ludde:-)Nu när ljuset börjar komma tillbaka, har jag blivit sådär morgonpigg igen, men istället otroligt kvällstrött! Stort projekt att hålla ögon öppna till 22-nyheterna, vilket är ett måste innan sänggående.ZzzzZzZZzzzzzzZzzzzZZZZ

Av Chrissie - 21 mars 2011 20:05

Kors i taket. Tritla stod kvar i hagen idag när Drómi och Skrauti reds. Men svettig var hon när vi kom tillbaka, så tämligen halvstressad och självmotionerad.

Tog en långpromenad på eftermiddagen och letade vårtecken. De flesta hittade jag dock runt husknuten.


              


Imorgon är det dags för tatuering och sen blir det rallyträning med bästaste Luddetudde <3

Av Chrissie - 20 mars 2011 19:55

Började dagen 06.30 med att fodra 3 väntande islänningar. Sen rastning av vovvar och en kopp kaffe på stående fot. Messade H som var på en ridtur och det blev milslånga rundan med fröken svart och Skrauti. Härligt!! Har ju inte kunnat rida den rundan på ett tag för all snö. Tritla skötte sig exemplariskt - som vanligt nu förtiden:-) Sen var det dags för att ta Drómi på en sväng, men tji fick jag. Han ville hellre mysa i solen i hagen och sprang så fort jag kom i närheten. Så då fick det bli pälsvård på lillskiten istället. Utomhus såklart. Däremellan lite jobbsamtal.

Sen kom Fru Gomersson och plockade upp mig och vi åkte till Gberget för lite visning av rallylydnad. Skoj!!!   Var nog en ca 10 hundar som kom och provade på en nybörjarklassbana.

Sen stack H och jag ner och solade .....och vidare hem för fodring av pållar, misse, vovvar och oss själva. Lite jobbsamtal igen och NU har jag satt ner arslet för första gången idag! Trött!!

//

Av Chrissie - 19 mars 2011 20:29

  

Goa Luddetudde väntar på "godistanten" :-)


   Min best!! Inte kan man tro att det är världens goaste beardis när han ser ut sådär?!!


  

En hel hög med beardislurv.  

Lycka!!!

Den här bilden får mig att tänka på citatet som blir nästa tatuering:-)


  

Mysigare kan man knappast ha!! *Kärlek*


  

Välförtjänt drink efter helvetesvecka med papper!:-)
Av Chrissie - 19 mars 2011 16:34

Är inte den som gillar att skryta, men nu tusan i mig, är jag så stolt, så stolt. Har suttit dag som natt med papper, papper, papper och åter papper. Kontoret har svämmat över!!! Men efter m y c k e t tragglande så har jag äntligen fått ihop ett bokslut och kunnat påbörja nya årets verifikationer. Är t o m nästan ikapp, även om februari fortfarande väntar......

Skulle egentligen haft Uppsalakompisar på besök den här helgen, men jag avbokade eftersom papprena har prio ett!!

Nu kommer jag ialla fall fram till skrivbordet och det finns struktur på allt!

Så nu är drinken upphälld och jag hinner med att kolla in solen innan den går ner:-)

Har en del bilder från veckan som gått, men har inte haft tid att ladda upp. Ska göra ett tappet försök senare, och göra en liten bildkavalkad!

Dessutom ska jag belöna mig själv med att nästa tatuering skall göras på tisdag!!!!!!!! :-)

//

Av Chrissie - 18 mars 2011 09:43

Men vad tusan!!!!???!! Snö, snö, snö....snön vräker ner och våren känns tämligen långt bort!! Den enda som är glad över snön är lilla Duracell;-P Tveksamt om jag ens rider idag. Man vill ju gärna se nåt när man rider.... *muttrar*

Får väl se livet från den ljusa sidan och ta dagen som en alldeles utmärkt kontorsdag.

Hade tänkt slå till med en hissa och dissalista, men insåg snabbt att det skulle bli väldigt många dissa och fåtalet hissa......

Nu tänkerjag ialla fall bara vänta på att brevbäraren ska ta sig fram i snön, för jag VET att jag ska få brev idag!!:-D


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se