Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under mars 2011

Av Chrissie - 28 mars 2011 21:22

Går trögt med bloggandet nuförtiden...

Gör ju ungefär detsamma som jag alltid gör. Nu börjar kroppen ialla fall bli sig lik igen efter pärsen:-) Hästarna sköter sig och vi tränar på och blandar in lite tips från föregående kurs. Känns kanon! De har också verkligen börjat gå ner i vikt och Tritla är snart riktigt snygg i kroppen.  Inhandlade ju en anti-slip pad förra veckan och den funkar alldeles utmärkt!:-) Nu längtar jag mest till att de ska få bli avbrodd- och avsulefierade!!


Idag har papprena kommit om höstens "skola!"!:-) Spännande!!


Har verkligen ledsnat lite på att foto det mesta .....för att Iphonekameran är så fruktansvärt värdelös!!! Måste börja spara till en systemdigitalkamera!!!!!!!!

Men något litet värdelöst foto ska jag väl kunna få till och lysa upp bloggen med framöver. Skulle ju ha tagit ett kort på hur Bangsi såg ut efter kvällspromenaden!! Fanns nog inte ett endaste grankvistsfritt område i den pälsen!! Tack Hanna för hjälpen med att plocka bort allt! Puh! Nu börjar den där roliga årstiden - men det är SÅÅÅÅÅ värt det!!!! :-D

//

ANNONS
Av Chrissie - 27 mars 2011 11:53

Bästa bantningsmetoden: magsjuka!!!Synd bara att jag inte bantar.........

ANNONS
Av Chrissie - 26 mars 2011 19:24

Har äntligen färgat håret!!! Gud så skönt!! Var verkligen välbehövligt!!

Sambon och jag tog vovvar och åkte ut på på småvägar för att hitta ett bra ställe att gå promenaden med de fyrbenta. Men inte hade det tinat så mycket som vi hoppats på, så hundarna såg ut som Bambi´sar på hal is och vi såg nog ut som två stapplande stolpskott!


Har slagit på stort ikväll och gjort mig en stor tallrik havregrynsgröt!! Snacka om lyxig lördagsmiddag;-D Men för mig en underbar variation från blåbärssoppan.

Nu hoppas jag att gröten utlovar vad den säger och ger mig ork och krafter så jag är piggare än en mört imorgon! Tjolahopp!!

//

Av Chrissie - 26 mars 2011 13:49

Men när människor vill protestera mot skyhöga bensinpriser och försöker få ihop en bojkott, så blir det fiasko. Eller mot höga matpriser eller you name it...

Men när man ska släcka ner varenda lampa och deltaga i Earth Hour, ja då är det minsann inget problem......

//

Av Chrissie - 26 mars 2011 13:01

Efter att ha genomgått en nära-döden-upplevelse det förgående dygnet, så är jag i återhämtningsfasen nu! Äntligen!! Fy f_n för magsjuka!!! Varenda inälv har varit upp och vänt och säkert hamnat på fel plats i kroppen!


Men: Nu är hemmet basillusksanerat, vädrat och skurat. Tvätten hänger ute på tork och lillskiten har blivit avtovifierad!! Gött!! Hästarna får dock en vilodag till, för krafterna räcker inte till så mycket mer. Har levt på blåbärssoppa senaste dygnet. Tittar jag mig i spegeln rinner det nog ut blåbärssoppa ur öronen:-/


Har äntligen fått mina ridbyxor som jag beställt, men hmm...De var inte alls lika snygga som på bilden när jag beställde dem, så jag har inte bestämt mig för om jag ska behålla dem eller ej. Men och andra sidan så kan man ju aldrig få för många par. Ska fundera en stund till.   

 

//

Av Chrissie - 24 mars 2011 21:17Varför:


- Är våren sen i år?

- Är deltagarna i BB så in i norden urblåsta och korkade?

- Föredrar människor numera att ha skitsnack och konflikter via FB och bloggar?

- Är det så svårt att alltid få tiden att räcka till?

- Firar vi en våffeldag?


Av Chrissie - 24 mars 2011 11:58

Klockan har inte ens slagit tolv, men har redan hunnit med mer än vad som stod på göra-listan. Städat bland hästtäcken, promis med vovvar, kasta in ved i pannrummet, tagit av snöbladet fr ATV:n,  mm. Sen har jag kört ut en kärra i hagen och påbörjat mockning av hage. Snacka om evighetsgöra. Hur mycket kan en häst verkligen skita ur sig på en vinter!!??!!

Nu står kärra där och ger en dåligt samvete ialla fall, så kanske man kan gå ut och mocka bort lite skitar varje dag, vartefter det tinar och smälter.

Ska ta mig ut och rida nu hade jag tänkt! :-D

Jobba??!!! Jodå, till ikväll ligger pappershögarna och väntar ivrigt. Dags för löneutbetalningar också.


 


Av Chrissie - 24 mars 2011 11:56

Bilden är tagen bara en timme efter att den är gjord, så det är svullet och rött och färg som flytit ut. Detta kommer dock att bli skitsnyggt när det fått läka.

Jag är ialla fall supernöjd!!


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se