Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

Vinterland

Av Chrissie - 31 mars 2011 21:16

Träffade M´s syster imorse och vi tog en hundpromenad tillsammans. Blev en hel del vovvebus!!  Bangsi ÄR verkligen ett Duracellbatteri, kan trötta ut de flesta;-) Som vanligt så glömde jag bort att ta några foton:-(

Matten var dock rejält trött eftersom hon inte kom isäng i tid igår......


Visste att det skulle bli busväder till kvällningen, så passade på att rida både D och T. Hittade en ny väg som var alldeles lagom lång ( tog 55 min/häst) och varierande terräng. Bäckar att hoppa över, backar upp, backar ner, asfalt, grusväg och skog. Alltid roligt att hitta nya vägar så man kan rida "runt" och inte behöva vända och ta samma väg tillbaka.

Hur som helst, bra ridning idag och nu har pållarna fått komma in, då busvädret kom lagom till kvällsfodringen. Snöar för fullt...och spikar. Snålblåst! Bah!!!


Sambon har åkt på en förkylning, men jag fick ialla fall middagen lagad och serverad tillsammans med ett glas rött:-) Bra jag har det!!


Ikväll ska jag komma isäng i tid. Ny dag imorgon och 3 musketörer som säkert vill ha frukost också.

//


 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

1 april 2011 10:35

Nya ridvägar är alltid skoj! Längtar till all snö är borta så man får rida på nya äventyr!! Stackars sambon! Hoppas du klarar dig!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se