Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 29 mars 2011

Sorg & kalas

Av Chrissie - 29 mars 2011 19:02

Har rensat ur min skogarderob på riktigt!! *sorg & snyft*

Det positiva är att nu finns det m a s s a plats för nya par:-)))) (L: har lagt undan låga par till din mor, om det kan vara intressant).


Nu har delar av fam.Gomersson blivit tillklippta och jag fick gå på kalas!! Ja, vovvarna också:-) *MUMS*

Världens godaste Budapestlängd, som jag förövrigt glömde att stjäla receptet på.

Vovvebus blev det såklart också, i stora lass. Stackars Ludde får inte ha en endaste hel leksak kvar efter vi har hälsat på.

Och wow....eller ska jag säga vov!.....Bild blev det!:-D

   -Oj, får vi äta vid bordet??!!  Vovvebus såklart!!!


   -Men Bangsi!! Vad smutsig du är! Jag hjälper dig att bli ren:-)


 
ANNONS
 
Anette

Anette

29 mars 2011 19:23

Men så bra då är det bara att fylla upp garderoben igen :-)!!
Mumsigt och gott med Budapestlängd.
Så skönt för dem att få håret fixat... du är duktig du.
Ha det så bra!!!

http://www.toppens.se

 
Ingen bild

L

29 mars 2011 20:51

Ååååå budapeststubbe!!! Mmmmmums!! Om du får receptet får du gärna skicka receptet vidare. Men nu tror jag vi har ett mission att gå på skoshopping :) min mamma bor ju fortfarande i stövlarna hon fick av dig för många år sedan så hon skulle bli överlycklig :) :*

 
Rose-Marie

Rose-Marie

29 mars 2011 21:19

Tack för idag. Vi är jättenöjda med håret. Fina bilder du fick till. Jag skickar receptet i morgon på mailen.
Ha det gott

http://www.beardisenludde.se

 
Ingen bild

G.

30 mars 2011 15:14

Vilken fin "tvättmaskin" Bangsi har :-D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se