Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 29 mars 2011

ARG!

Av Chrissie - 29 mars 2011 09:34

För en vecka sedan ringde jag telefonbolaget (ett känt ett), för att felanmäla att våra telefoner och internet har "fuckat" upp. Internet fungerar lite ibland när det behagar, och telefonerna funkar inte alls, förutom ibland och då skrapar och rasslar det så trumhinnorna nästan vibrerar sönder.

I fredags fick jag ett sms på telefonen som sa att " - Vi har försökt att nå dig på nr xxxxxxx, men ingen svarar. Vi tror att felet är åtgärdat. Är det inte det, så får ni höra av er igen på måndag"

Smart drag att försöka ringa och nå mig på telefonen som INTE fungerar!!!!!!!

Ringde tillbaka igår och sa att jag i n t e tänker vänta ytterligare en vecka, och hon lovade att reparatörerna skulle höra utav under dagen. Jo tjena!!!

Men...de har väl "försökt" nå mig på hemtelefonen som inte funkar igen??!!!

Förklarade att jag jobbar hemifrån och är mycket beroende utav att telefon och fax fungerar........- Ja, oh, jag förstår precis, fick jag till svar.

Och??!!!!


Just nu är jag inte det minsta glad på det berömda telefonbolaget.....men å andra sidan, de har väl aldrig varit kända för att värna om sina kunder.

*muttrar*
 
ANNONS
 
Ingen bild

L

29 mars 2011 13:57

håller fullkomligt med ang. den supervärdelösa iphonekamera :-(
Vilket smart bolag...not! Tänk att så fort man e ett stort bolag som inte e beroende av att tex en kund säger upp sitt avtal...ja då kan man bete sig hur ruttet som helst!
Hoppas det löser sig för er, och det snart :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se