Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 14 mars 2011

En ny måndag

Av Chrissie - 14 mars 2011 18:27

Nu var det ett tag sedan jag var här sist, mest för att jag inte haft tid, men lite brist på inspiration också:-)

Var på ridkurs i Snöån hos Ivar & Camilla i helgen, med en instruktör vid namn Ragnar Ágùstsson. Mycket bra, lärorikt och en hel del tips!!! Älskar att gå kurser!!!!!!!! :-) Hoppas det blir fler!!! Är sjukt nöjd med mina pållar!!! Eller så kanske det är så att mina pållar blev sjukt nöjda med mig??! Så var det nog.

Vovvarna bortleasade, och de var garanterat i paradiset hos Gomerssons. Men usch och fy vad tomt det är när man kommer hem. Har varit "hundfri" 6 veckor under min livstid (ja, förutom semestrar och så), så det kanske inte är så konstigt. Älskar att höra tassande ljud mot golvet....Ja, jag sa tassande...inte klapprande, som när man varit slarvig med kloklippningen;-P


Idag har jag varit på underredesbesiktning II;-) Och äntligen...äntligen har jag fått min vilja igenom!! Efter typ 25 år av besvär, så var det äntligen någon som tog en på allvar!! Tjooohooo!!! I övrigt så gick jag igenom besiktningen

med u.a ;-D


Sambon sitter nog på något flygplan någonstans och är på väg över "sjön"...Ska bli roligt att höra om den stora resan. Tiden har gått sjukt fort och jag har ju inte ens hunnit börja längta än. Vet inte om de kommer hem inatt eller imorgon. Det lär väl visa sig!


Nä, dags att fodra de stackars tre musketörerna som står och väntar som om de aldrig hade fått mat förut. Nu har de ju det, även om bantningen är påbörjad!! Jag har pratat allvar med dem och berättat att man faktiskt måste bantas inför Beach 2011;-D....Eller i deras fall - Grass 2011!!

Tjing!

//


 
ANNONS
 
Ingen bild

L

14 mars 2011 20:52

Åh vad skoj att kursen var bra :-)
Tänk tom jag tycker att tiden gått fort med tanke på att M redan e på väg hem!!

Vad skönt att du träffat ngn läkare som lyssnade på dig och förstod sig så att det som är det bästa för dig blir gjort..(oj vilken komplicerad mening ;-) )

Haha lycka till med bantning av hästar, själv jobbar jag ju på mig själv...men det går så där kan jag säga ;-P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se