Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 11 mars 2011

Man ska hålla sig till det invanda;-)

Av Chrissie - 11 mars 2011 12:29

Kanske skulle ha hållit mig till falukorven ialla fall. Har bott på toaletten hela natten! Som tur är har vi ju både TV och badrum i/vid sovrummet, så har man bara dörren öppen kan man titta på TV:n medans man sitter på toan. Tack för det!:-)

Kom på imorse att lösviktspilgrimsmusslorna ligger bredvid lösviktsräkorna i en frys på affären. Kan kanske ha varit det, då jag inte tål räkor.....Har ju inte mått illa, utan bara total .............. Hmm, ska nog inte vara så detaljrik;-)

Nu har jag mest en centrifug i magen, men klunkar thé och hoppas på det bästa!Har varit ner till stallet och packat hö. Naturligtvis åkte plogbilen förbi ute på riksvägen samtidigt och det skrapade rätt bra i asfalten, vilket betyder att min lille skit tycker det är rätt obehagligt. Så han kom in i höförrådet och gjorde mig sällskap. Hmmm!! Nu vet jag vad jag ska göra resten av dagen! Haha!


  

R-M; Eller vill du ha en höig hund?!   ;-) 

Mys på hög nivå!:-) Hela förmiddagen har han fått vara ute, och blev då så här trött och gossugen! <3 

 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

11 mars 2011 13:05

Men det är ju bra att han tyr sig till dig (och höförrådet...) istället för att han drar iväg! :-)

 
Karina

Karina

11 mars 2011 14:52

Hoppas du mår bättre nu!

Kutterspån i lurvig hundpäls brukar också vara JÄTTEROLIGT att borsta ur...

Vad fint det såg ut på bilden din sambo skickat! Om de istället hade åkt till Island och skotrat sig, hade du smugglat med dig själv som handbagage då? ;-)))

http://vovvarochvavar.bloggplatsen.se

 
Chrissie

Chrissie

11 mars 2011 14:57

Karina: Det kan du LITA på att jag gjort!!:-)

G: Absolut!! Men var han prompt tvungen att trycka upp sig i höbalen, är min fråga:-)

http://dromisar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

G.

11 mars 2011 15:21

Tja...om det kommer ett köttätande monster kan det ju vara en fördel att ha kamouflerat sig som en höbal ;-)

 
Rose-Marie

Rose-Marie

11 mars 2011 18:26

Vi vill ha Bangsitrollet med eller utan hö. Vi får väl se hur han ser ut när du hämtar honom på söndag. Vi ses i morgon bitti kl 7.00

http://www.beardisenludde.se

 
Ingen bild

L

11 mars 2011 22:31

Hihi snacka om hö i pälsen! Fy va trist att magen ballade ur, hoppas du e bättre imorgon! Ha en toppen helg och så hoppas jag vi hörs ngt :) puss på världens sötaste pjakkur oxå!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se