Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 11 mars 2011

Rapport från andra sidan sjön;-)

Av Chrissie - 11 mars 2011 12:24

Har inte hört mycket ifrån sambon, då kostnaden för ett telefonsamtal är dyrare än dyrast. Dessutom går de och lägger sig när jag kliver upp, så tidsskillnaden har inte gjort det så enkelt heller.

Hur som helst; imorse (min tid) så fick jag ett litet Skype-samtal. Fördröjningen (lagg) var under all kritik, men vi hittade ett litet system i pratandet, haha.

De har det alldeles fantastiskt bra. Har lyckats spela in bra filmer med sin inköpta hjälmkamera. Snödjupet där de åkt omkring ligger på ca 10 METER, och igår hade de "hoppat/fallit fritt)" med skotrar över nåt stup.

Sambon frågade om jag ville flytta med till Canada......Undrar vad det kostar att frakta över hästarna?!;-P

Matkulturen var väl inte riktigt rolig och lite halvdassiga i magen, med pannkakor till frukost, flottiga mackor till lunch och än mer flottiga burgare till kvällsmat.

Ja, det var väl i det stora hela vad jag lyckades få ut av vårt 10 minuterssamtal.

:-)

//

 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

11 mars 2011 12:38

Åhh, coolt!!! Då kommer jag och hälsar på!! Ja...A också såklart. Tror jag. Om jag inte lämnar honom hemma som hästvakt *fniss*
Visst är det långt bort, men Dalarna känns ju också rätt långt bort ibland...
Bortsett från det där "falla fritt utför stup" låter det ju jättehärligt! :-) Bara att börja packa flyttlådor nu då? ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se