Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 10 mars 2011

En ganska bra dag!

Av Chrissie - 10 mars 2011 22:10

Har ont i halsen.........blääää!!! Men! Jag stod emot falukorven idag, och slog på stort och gjorde mig en risotto med vitlök och smörstekta pilgrimsmusslor, och fy tusan vad gott det var! Ett glas rött slog jag till på också.


Bra kvinnor reder sig själva, eller???  Känns bra att veta att jag lever med min sambo för att jag vill och inte för att jag behöver:-) Men ok, när jag kör fast med 4hjulingen........då är sambo bra att ha;-P


Idag känns inlägget som ett enda stort TACKinlägg.


Kollega - För att du finns och för att du finns och för att du finns


G - För din peppning och entusiasm


R-M - För underbara foton och en härlig lekstund i busväder

  

GIVE ME SOME ...VÅR

  

  

  


  


  


Nu har jag en underbar liten misse som vill ha all min uppmärksamhet. Han är i ansiktet, på tangentbordet...ja, överallt... *kärlek*

//


PS! PÅSKMUSTEN HAR ANLÄNT OCH LYCKAN ÄR FULLKOMLIG!! DS!

 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

11 mars 2011 08:09

Förutom musslorna så lät det ju jättegott! Klart du ska laga GOD mat även när du är ensam hemma, inte äta falukorv varje dag :-) (säger hon som sist hon hade en gräsänkakväll åt...julmust, pepparkakor, kladdkaka, varm choklad och mackor till middag *host host*, men nu gällde det inte mig utan dig!! ;-) ).
Klart man ska bo ihop för att man VILL, inte för att man är beroende av varandra. Fattar inte folk som inte klarar av att bo själva. Det var ju en härlig tid, på samma sätt som det är mysigt att vara sambo! Lite av båda är det optimala.
Hmm, jag som tycker att det är DU som är den entusiastiska och peppande personen av oss två ;-)

 
Ingen bild

L

11 mars 2011 08:20

:-) Detsamma,detsamma,detsamma *kärlek* :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se