Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 9 mars 2011

Neggo

Av Chrissie - 9 mars 2011 21:18

Förkyld, ca 1 dm jäkla blötsnö, blåser satan och druckit upp 6 liter julmust sedan en knapp vecka. Ja, det är väl ungefär vad som hänt här sista tiden.

Finns ju inte en suck i världen att jag kommer hinna göra allt det där som jag hade planerat, men, men..... En ny dag imorgon!! *Svacka big time*


Har fått mms från sambon med bilder från "paradiset". Tror de skulle kunna tänka sig att stanna för gott om det bara gick.


 


Nu är ju jag personligen svinless på allt vad snö och vinter heter, men får väl lov att erkänna att det ser riktigt häftigt ut!! Synd om C som skadat fingrar och P som fått ryggskott. Hoppas bara de tillfrisknar och hinner med mer skoteråkning! Det går liksom lite fort. Klart jag längtar och ser fram emot när sambon kommer hem, men jag trivs å andra sidan alldeles förträffligt med att få vara lite själv också!


Nä, dra täcket över huvudet nu kanske och hoppas på en bättre dag imorgon?!

//  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se