Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 7 mars 2011

Hög på målarfärgsångor....

Av Chrissie - 7 mars 2011 22:06

Snart är hallen helt klar. Bläää, vad jag inte tycker att det är kul att renovera!!!

Dessutom känner jag mig alldeles lite sjuklig, med ont i halsen och huvudet.

Ok, jag kan stänga av TV:n, jag vet......Men finns det några andra program än om

 förlossningar, barnfamiljer stora som fotbollslag och Big brother??!!???

Ja........det är PMS-vecka, jag vet!! *muttrar lite för mig själv*


Rastning av vovvar, kolla pannan, två Alvedon och raggsockor, så hoppas jag vara fit as a fiddle imorgon.

Nightynight.Ps: Kände mig jätteträffad idag när jag lyssnade på radion och den Finlands/svenske ståuppkomikern (som jag inte vet vad han heter) intervjuades. Han fick frågan om det var något speciellt vi svenskar gör och som han noterat.

Han svarade; att svenskar ska alltid upprepa allt två gånger!!!!

KramKram, nightynight, hejhej, tacktack etc.......Fullträff på mig! :-P 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

8 mars 2011 11:53

Hejhej! Hoppas det inte är någon envis förkylning utan att du blir brabra snart!!
Är ju resultaten av renoveringen som är det roliga, inte alltid själva renoveringen. Kom ihåg att ta det litelite lugnt också.
Krya krya på dig! KramKram (hahaha, f'låt - kunde bara inte låta bli... *fnissar*)

 
Ingen bild

L

8 mars 2011 18:58

Hejhej :p jag håller fullkomligt med ang. Alla dessa barnsåpor!! Det tragiska är att jag följer dom allihop, innan jag själv fick barn hade det aldrig fallit mig in att ens överväga att titta på dem!! Jag hoppas verkligen att jag får se dig imorgon eftersom det då betyder att du mår mkt bättre :) krya på dig!!!!

 
Jenny

Jenny

9 mars 2011 17:45

Du glömde alla matlagningsprogram som fullkomligt har tagit över varenda kanal! Skittråksi! Kramkram ;)

http://jaempa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se