Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 27 februari 2011

Ute-inne-inne-ute??!

Av Chrissie - 27 februari 2011 20:29

Så härligt att vara ute, men ändå så kallt så man vill vara inne....Ingen har någonsin påstått att livet är lätt att leva. Inte ens när man är katt!

Lite som att leta "Finn fem fel", men om man tittar noga så sitter det faktiskt en liten misse under granen:-)  


    

 
ANNONS
 
Rose-Marie

Rose-Marie

27 februari 2011 20:57

Vilken underbar liten kisse.
Blodet har slutat forsa så jag tar tillbaka min anmälan. Hihi. Hur kunde du få bild precis när Bangsi råkade ta lite för hårt i min tumme? Bra jobbat. Visst var dom duktiga idag, och vilka fina bilder du har fått till. Nu ser vi framemot en ny vecka med nya träningar.
Ha det bra och tack för idag.

http://www.beardisenludde.se

 
Karina

Karina

27 februari 2011 22:10

Grattis till tävlingsresultatet! Himla festlig bild, det där med köttbullen. Men för alla, jag själv inräknad, som råkat ut för att ha fått ett finger ivägen vet hur j-a ont det gör, och att hunden just då INTE ligger på plus!!!

F-R-Å-G-A!!! Du som jobbar hos veterinär, vet du mycket om analsäcksproblem? Mirack luktar vedervärdigt under svansen och hade genomskinligt sekret för analöppningen som vi tvättade rent. Säckarna verkar inte svullna men det är rött kring öppningen och lite sårigt bredvid. Tog på gummihandskar och klämde försiktigt men igen säcksekret kom ut, säckarna verkar inte fyllda och igensatta. Han har varken kliat sig där eller kanat på ändan. Vi märkte de på att han luktade illa. Kollade under svansen för bara 5-6 dagar sedan eftersom han "luftkrystat" vid bajsning precis som om han ska tömma säckarna lite extra. Då såg han helt normal ut under svansen.

Hoppas det är OK att jag ställer denna fråga på bloggen när du inte jobbar! :-)

http://vovvarochvavar.bloggplatsen.se

 
Karina

Karina

27 februari 2011 22:11

INGET sekret kom ut ska det stå. Skrev för snabbt där.

http://vovvarochvavar.bloggplatsen.se

 
Anette

Anette

2 mars 2011 19:21

Lyckan är allt att få vara utekatt <3.
Åhhh så söt han är lille plutten!!

http://www.toppens.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se