Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 22 februari 2011

Ömma fingrar och ömma öron

Av Chrissie - 22 februari 2011 20:45

Idag påbörjades tapetrivning. Tjoohoo!! Eller inte! Snacka om evighetsgöra....eller tvångsarbete:-P Jobbtelefonen har ringt i ett, så det har varit upp och ner från pallen m å n g a gånger. Pjakkur har varit jätteduktig och hjälpt mig riva tapeter. Är mör i fingrarna, men förhoppningsvis blir det fint när det väl blir klart. Insåg dock snabbt att den stora hallen med väldigt lite väggar, helt plötsligt känns enormt stor med hur mycket väggar som helst:-P

  


På kvällskvisten träffade jag Fam. Gomersson och Ludde för lite träning. Vi har äntligen fått våra skylthållare och de fungerade utmärkt. På söndag är det dags för träningstävling nr 2.

Blev inga vovvebilder idag, för det var alldeles för kallt att stå utan vantar, men hann ialla fall med en fin bild från Väsman , där dimman börjat lägga sig.


//  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se