Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 15 februari 2011

Bra (meningslös???) tisdag!!!

Av Chrissie - 15 februari 2011 17:13

Tog det lite bananas på förmiddagen, men sen slog abstinensen till och jag var bara tvungen att trotsa kylan och bege mig ut på hästryggen. Idag var det Fröken Svart som fick sällskap av vovvarna:-)


  


Idag är första gången jag blev riktigt förb*** på fröken. Tror hon har utnyttjat min "godhet" rätt länge nu. Kändes dock jag som fick visa var det blå skåpet ska stå, och kors i taket. Tanten töltade på som aldrig förr - ända tills JAG bad henne sakta av!! Får väl se om det var en engångsföreteelse, men jäkligt kul kändes det ialla fall, även om det inte kändes helt ok att bli sådär arg.

Min röde springare var en stjärna som vanligt!!! Blir lika glad varje gång vi är ute och jag märker att han bara blir bättre och bättre!!!! <3


Ska ta och göra Pelle Moberg lite sällskap vid spisen nu och sen packa min lilla svarta för ett och ett halvt dygn i U-a!  :-))))))

//Ps! Till Sonja, A-K och alla andra som tycker tisdag är en meningslös dag....Det är ju House på tisdagar, då k a n den ju inte vara vara helt meningslös, eller?

:-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

L

15 februari 2011 21:52

hihi kanske bara e bra att hon får känna att du har ett humör :-)
Ska bli såå skoj att se dig imorgon! Fan kan vi inte äta sushi till middag?

Och appropå ditt Ps...det e ju cougar town ioxå :-) :-)

 
Chrissie

Chrissie

15 februari 2011 22:21

YAAAAYYY!!!! Klart vi kör sushi!!!!!!:-)))))))

http://dromisar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anan-Karin

16 februari 2011 11:56

Gränsfall, har tröttnat på House, tittar på GW istället

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se