Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

Trittel....the f***** little :-P

Av Chrissie - 14 februari 2011 16:45

Hovslagaren ringde imorse och frågade hur kallt vi hade det här. Jag berättade att jag fixat iordning med uppställning i garaget och värmefläkten på, så då ville han komma:-) Men han ville att hästarna skulle vara lite upptinade om fossingarna, så då skulle jag stalla in Drómi och Skrauti och så fick han börja med Tritla. Ja, det är ju säkert 50 meter mellan hagen och stallet......Tog grabbarna och gick ner mot stallet när jag hör ett "Fjooooiiing" (onomatopoetiskt ljud, ni vet). Jodå, se där kommer svarta blixten farande i full karriär! "Fjonget" var tråden/grindfjädern som for all världens väg. Sen sprang Tritla fram och tillbaka och runt huset några varv innan jag fick tag på henne. Ett och annat inte så vackert smeknamn fick hon!!!

Hur som helst - nu är de alla fina om fossingarna. Och det funkade KANON att ha dem i garaget under skoningen. Hovis blev t o m svettig därinne:-D


  

Min stjärna står alltid som ett ljus!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se