Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 13 februari 2011

Mjölksyra

Av Chrissie - 13 februari 2011 12:57

Får se om man orkar ta sig ur soffan efter lite störtlopp!:-)


Ska snart iväg och träffa Luddetudde med fam. och träna med vovvar. Är ju inte jättevarmt ute, så vi får se om Neo fixar att hänga med för lite bus. Även gammelgubben tycker det är så roligt att få träffa Ludde och de övriga:-)


Igårkväll fick hästarna en hel rundbal igen. Gissa om de blev snopna! Men nu ska det ju vara hiskligt kallt i en vecka, så då lider inte jag av att ha dem på fri tillgång. Funkade ju bra att få ner dem i vikt när vi slutade förra gången, så jag är inte orolig. Ska nog hinna med att ha smala hästar innan betessäsongen börjar:-)


Nä, en liten chokladbit = sugar rush....så är jag snart på G igen!


//
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se