Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under januari 2011

Av Chrissie - 19 januari 2011 17:15

En epok är ur tiden! Exakt 6 månader och 10 dagar tog det, men nu är foten hel och fri från metalldelar!!!:-) Har skitont, lite halvfull och trött, men otroligt glad! Detta blir således det sista inlägget i bloggen om foten!!! Nu ska såret få läka ihop i 10 dagar, men thats it. <3 Operationen tog inte speciellt lång tid och jag var sövd i ungefär 20 minuter. Alltid lika jobbigt att kvickna till efteråt, men skönt rus får man väl lov att erkänna.


  


Vovvarna var hemma hos Gomersson´s, och har haft det toppen - som alltid!! Antagligen en del bus, för de sussar och sussar:-D Lyckliga underbara vovvar!

Tack för att ni alltid ställer upp!!!!







Av Chrissie - 18 januari 2011 20:30

Sov hur illa som helst inatt, eller snarare sov inte alls. Såg nog alla program på dumburken, och lyckades somna vid 06.30 Så idag har livet varit på sparlåga. På förmiddagen blev det ialla fall rastning av vovvar och ridtur med Tritla, Hanna och Skrauti.

På eftermiddagen fick jag lite ny energi och tog hundarna på en ordentlig promenad i rask takt, medans jag själv tog Drómi barbacka. Perfekt att rida istället för att halka runt på isgatorna. Det räcker med brutna kroppsdelar för min del och för en livstid:-)


  

Första bilden har äntligen blivit överförd från Ifån till dator!!  Såhär syns det väl inte direkt, men kollar man på bilderna i normalstort format på datorskärmen så ser man den urusla bildkvalitén. Än så länge finns det ingen mobiltelefon som slår SE Satio vad gäller mobilkamera och bildkvalité.


Nu ska jag fylla upp min lilla mage med massor av julmust, för snart får jag inte äta och dricka, för imorgon kl 11 ligger jag under kniven...eller skruvdragaren kanske man skulle säga;-P Voffisarna ska få vara hos Ludde & fam!! <3


Husse har rett ut tovor på Neo ikväll. De är lika ömhåriga båda två, så Neo uppskattar husses tovutredning betydligt bättre än mattes hårdhänta variant:-)


//

Av Chrissie - 17 januari 2011 08:59

Nu är det trögt på bloggfronten! Får ta mig i kragen.

Helgen har varit bra med tämligen lugn. Isgator överallt, så det tar tid när man ska ta sig från punkt A till B. Är livrädd när Neo är ute och springer, eftersom man märker att han börjar bli svagare i bakdelen och jag tror också att han har sedan tidigare en muskelbristning i ena ljumsken. Bangsi, den lilla kråkan, har inte vett att ta det lugnt på isen han.

Idag står göra klart en del pappersexercis på schemat. Sen ska jag försöka få fram trailern, eftersom jag ska med Drómi till tandläkare på torsdag.......

På onsdag är det ÄNTLIGEN dags att bege sig till Stockholm och få skruven bortopererad ur foten. Gissa om jag längtat!!! Ska bli så SKÖÖÖÖÖÖNT!!!!! Trodde aldrig att man kunde längta efter en operation så mycket, men det gör jag.


Skulle egentligen varit på väg till U-a idag, men vi hade en lugn dag med inbokningar, så jag fick bli befriad. Tack:-)


Måste börja lära mig Ifånkameran, så jag kan få ut lite bilder igen.


Ha en bra dag!

//

Av Chrissie - 15 januari 2011 20:39

Sådär ja´....Har ju varit fullt upptagen med planering och fix inför Åsa´s sjuksköterskaexamen. Hon tog alltså sin examen igår och vi har varit ett gäng som planerat en överraskningsfest. Igår skedde den alltså och nu kan jag berätta:-)

Vi var ett gäng som klädde ut oss med div bandage, teaterblod, kryckor..än det ena än det andra....Med olika anamneser runt halsen, för att Å skulle få ställa diagnoser. Sen blev det mat, lekar, dricka, massa skratt, prat och paketutdelning. En toppenlyckad kväll och en glad och överraskad Åsa!!

Grattis till legitimationen!!!


Idag har det varit en ganska lugn dag, även om vi kom hem innan midnatt igår.

Har ialla fall varit ute och ridit. Hanna red sin pålle och jag red Drómi och tog T som handhäst. Red på vägen, eftersom vargjakten startade idag!



Läste nyss att alla vargar som blivit tilldelade området här har blivit skjutna, så nu slipper vi ialla fall skjutglada varghatare i skogarna. Alltid något.

Jag blir så trött på allt vad vargdiskussioner heter, att jag inte orkar engagera mig längre.....eller jo, det gör jag ju visst det, men blir trött på inskränkta individer som inte kan tänka längre än vad näsan räcker!


Nu har busvädret nått oss och jag har plockat in pållarna för natten. Nu ska det tydligen bli plusgrader och regn imorgon. Suck!! Tänk att man aldrig är nöjd med vädret;-P  Fast jag har verkligen...efter måååååååånga år, börjat lära mig att acceptera vinter, snö och kyla. Och det är väl så att alla årstider har sin charm?!


Nu ska jag bjuda sambon på semla.....Jag ska också ha såklart:-D

//

Av Chrissie - 14 januari 2011 09:57

Första inlägget från ifånen. Gråmulet ute och små pippifåglar är hungriga. Dock sitter jag här med nymålade naglar och kan inte hjälpa de små liven än på ett litet tag. Idag ska saxen....klippmaskinen åka fram. Dags för lite frisering!!Over and out!//

Av Chrissie - 13 januari 2011 19:48

Ok, tror alla fattat vid det här laget, att jag blivit iphone4-ägare!:-) Inte trodde jag det, men jag är b e r o e n d e och fast!! Som en Tamagotchi för vuxna!

Nu har jag ialla fall börjat fatta mig på lite grann och försöker alltså komma tillbaka till verkligheten igen. Me nerd? Nah! :-D


Fam. Gomersson och jag med mina jyckar har varit iväg och tränat rallylydnad två kvällar på raken.  Ikväll var de duktigare än igår, även om de skötte sig helt okej igår också. Stackars lilla Luddetudden tycker tjejer är lite jobbiga just nu.


Hann med en ridtur på Tritla idag och jisses vad pigg hon var! Har nog aldrig upplevt sådan framåtanda och glädje hos henne, som idag. Skitskoj!! Hoppas det håller i sig.


Nä, nu har jag inte tid med det här. Borstar och kam ligger och ger mig dåligt samvete. Bäst att ta itu med det!

//

Av Chrissie - 12 januari 2011 09:25



Sambon bortrest så det är klart att det snöar....Eller - Det snöar! Just ja, sambon är ju bortrest!


  

Av Chrissie - 11 januari 2011 20:31

                   


Liten har blivit ännu större!! Idag blir alla underbara juveler 1˝ år!

11-01-11


Grattis till:

Ammi, Safir, Onyx, Ludde, Jaspis, Rubin, Snobben, Bangsi, Smaragd, Opal

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards