Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 24 januari 2011

Konstigt!!

Av Chrissie - 24 januari 2011 21:37

Känns jättekonstigt att vara tonåring men ändå medelålders;-P


I vilket fall som helst så har "min" dag varit alldeles i min smak. Sovmorgon, serverad frukost, ridning, tupplur och sen massa sötsaker och god mat och ett glas rött!  Är inte så mycket för ståhej sådana här dagar. Mycket roligare att uppvakta än att bli uppvaktad.

Gulliga Ebba, gullungen, hade valt kläder själv och kom och hälsade på med mamsen, i sötaste klänningen....och de coolaste kängorna!! :-)


Ikväll plockade vi fram raclettejärnet vi fick i julklapp, och lagade raclettemiddag på ä k t a schweiziskt vis! Så himla gott!!


Nu har jag haft min dag och ska ta itu med löneutbetalningar.......


Tack alla kära för gratulationer!! Det värmer!

//

 
ANNONS
 
Ingen bild

L

25 januari 2011 09:03

:-) Låter som en perfekt C-dag :-)
Skoj att middagen blev bra! Vi hörs väl ngt under dagen!

 
Karina

Karina

25 januari 2011 20:05

GRATTIS till dig!

Ja, det är konstigt. I sinnet är man ständigt 18, fast på körkortet tickar åren iväg...

Den största komplimang en flicka i min ålder kan få är väl om de kräver att få se leg på bolaget... :-)

http://vovvarochvavar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se