Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under december 2010

Av Chrissie - 27 december 2010 18:20

Fy tusan vad nöjd jag är!!! Suttit som fastklistrad vid skrivbordet mellan halv 8 imorse, fram till 17!!! Glömde till och med att äta, så pizzan som levererades för en stund sedan satt bra i magen!!!

Ungefär så här såg skrivbordet ut innan jag började...


  

(bild lånad från popularwealth.com)


......och nu är skrivbordet helt rent från papper!! Hurra, hurra!!!

Imorgon är det dags att ta uti med årsbesked och dylikt till anställda och vikarier vi har haft. Puh!! Astråkigt, men även det så himla skönt när det är gjort.


Ja, det var väl min dag.....

//

Av Chrissie - 26 december 2010 20:44

Med -6 grader idag, kändes det faktiskt som en .....sommardag - i jämförelse:-)

Har spenderat dagen med ridning, ridning och lite mer ridning. Drómi var som ett hallelujamoment idag. Är inte så ofta det sker, men när det väl gör det, är jag i himmelriket!! Han är min klippa, min vän, det bästa jag har i vått och torrt!! Alla andra djuren är goda konkurrenter, men Drómi vinner faktiskt... Nån gång ska jag få sambon att filma ett hallelujamoment!! <3

Red Tritla och Skrauti också. De skötte sig också bra idag. Red med mp3 spelare på, med högtalare. Tritla blir glad av musik och hon slutar med att bli så nervig och hon töltar som en KLIPPA till Björn Rosenström;-)

Eftersom det inte är dökallt, så passade jag på att ha hästarna inne inatt, så de får sova ut ordentligt.


Nu har jag en fullpälsad beardis bredvid mig och en katt som ligger på tangentbordet och en korthårig jycke vid fötterna. Sambon i andra änden av soffan. Kan livet bli så mycket bättre??!!??!!  Jag är mätt och belåten efter att sambon fixat middagen idag och vi tog en hyfsad promis med hundarna och de fick leka med Leonbergern Eshita (med brasklapp för stavningen), vilket var superkul!


Ikväll blir det ett glas rött- bra för hjärtat!

                         

    

Av Chrissie - 25 december 2010 17:34

Har inte gjort många knop idag. Mest bara varit, vilket har känts otroligt skönt. Inte ofta man kan unna sig en riktig slödag, med GOTT samvete.

På eftermiddagen kröp det lite i kroppen, så då blev det en hyfsad promenad med Hanna, hästarna och hundarna.


Är ju den stora hemvändarhelgen med utgång...Hmm, skulle ha åkt till Uppsala då? Nä, ärligt så är jag inte så partajsugen.....men då skruven är ur foten, då SKA jag ut och dansa skiten ur mig!!!:-) Men finns det någon som har lust att äntra Flurran med mig då, så är jag på!


Nu får jag inte skriva mer, för Pjakkur vill ligga i knät......

//

Av Chrissie - 25 december 2010 10:27

Så var julafton över!:-)

Har varit hängig med feber och ont i kroppen i flera dagar, och inget undantag igår. Orkade ialla fall ta mig till "svärföräldrarna" med sambon och njöt av massor med GOD mat!!!:-D Nånting som är positivt med julen är verkligen all god mat!!!!

Måste ha gjort någonting bra under året med tanke på alla julklappar!!! TACK TACK TACK!!! Snöarmband, skitcoola BHband i "blingbling", duschcreme, nagellack, badbomb, raggsockor, godis, pengar mm. Tillsammans med sambon fick vi en BAKMASKIN (nu blir det nybakat bröd på mornarna;-), gjutjärnsställning med rengöringsgrejer till braskaminen, och en eldkorg som ska stå ute vid badtunnan....:-)

Vovvarna och Pjakkur fick också fina fina julklappar, med leksaker och tuggben!!! De var i paradiset!!!! Och missen busar fortfarande så det står härliga till.


Nu har det blivit juldag och man kan pusta ut, fortsätta smälta maten från gårdagen och bara ta det lugnt.

Längtar redan tills julsakerna får legitimt kastas ut:-) Nu går vi i stormfart mot ljusare tider och ett nytt år fyllt med nya möjligheter!!

Tjingeling!

//


Av Chrissie - 23 december 2010 21:39

Ett sånt här fint julkort fick jag på posten idag - på "min" tjej!! Dröjer inte så länge innan jag får träffa henne igen<3


  

Av Chrissie - 22 december 2010 21:10

- 26 grader kallt så gick Gomerssons och vi ut på promenad. Kan tyckas att man är lite galen, men vovvarna tyckte det var så skoj!! Brorsorna har ju inte träffats på ett tag, så då slår abstinensen till:-)


Syskonkärlek!!!



   

Bus på Väsman



Bästa gamle mannen funderar varför ingen vill ha dragkamp med kopplet. Hans favoritlek no matter what!


ALLTID skoj att träffa HELA Gomerssonsfamiljen!! <3



Sen blev det lite djurjulklappsbyten:-) Men sånt får vi återkomma om på Dopparedan. Här är paketen gömda från nyfikna nosar:-)

//

Av Chrissie - 22 december 2010 20:59


   TACK, TACK för världens bästa mössa!!! Kommer nog att sitta på 24:7!!!!! Gulledig!! <3



Åsså GulleJenny!!!! Gör narr av mig bara...men TUSENTUSEN  TACK:-)


  


Goaste Skeppisbrudarna !

Av Chrissie - 21 december 2010 22:33

Sambon och jag har en adventskalender och ger således varandra en liten julklapp varje dag 1-24/12.

Igår fick jag den här:


  


En bok där det mesta står!! Nu jäklar R-M.....Så fort temperaturen ger med sig så ska vi träna, träna, träna, träna och träna lite till!!! Sen ska vi visa världen vad våra älskade bästaste lurvbollar går för!;-D

//

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards