Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 6 december 2010

Trött i ögonen

Av Chrissie - 6 december 2010 19:43

Börjar helt klart känna mig lite trött i ögonen efter att ha klivit upp före fyra imorse. Kände mig som en jättebra flickvän när jag klev upp och fixade en termosmugg med kaffe till sambon:-) Han är i Sundsvall och kommer hem lagom tills det är dags för mig att bege mig mot Uppsala och jobb, men vi ses ju på fredag:-D

Har fått massor gjort med pappersjobb! Känner mig helt klart nöjd med dagens insats. Nu syns skrivbordet, för första gången på ett tag!

Blev till och med en för mig ganska hyfsad hundpromenad innan det blev kolsvart ute. Och nu snöar det......


Blir en tidig kväll känner jag. Men vad gör det, en ny dag gryr ju imorgon:-)

//

 
ANNONS
 
Rose-Marie

Rose-Marie

6 december 2010 21:13

Skönt för dig att få börja jobba igen. Då kanske vi får låna lurvarna nån dag.
Sov så gott i natt.

http://www.beardisenludde.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se