Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 6 december 2010

(Utmaning) Dag 25 - En första

Av Chrissie - 6 december 2010 14:15

En första.........Får bli "ett" första, mitt första EGNA husdjur.

Hade tjatat länge på mina föräldrar, men de tyckte absolut att jag skulle vänta tills jag var stor nog att ta hand om och ha ansvar för ett djur.


En granne hade fått 12 st kaninungar, och jag var där varje dag och pussade på dem, samt hjälpte till med stödmatningen, eftersom de var så många. Den sista, den tolfte var mycket mindre än alla andra och jag blev naturligtvis helt galet förtjust i honom. Tjatade så på mamma och pappa, men de sa blankt nej!

Kaninunge efter kaninunge levererades till sina nya hem, men minstingen var kvar.

Så en dag när mamma och jag varit iväg och handlat och vi kom hem, så stod det en STOR utebur på tomten...och i den satt han!! Den lille krabaten!!! Chippe fick han heta! Han var av rasen Belgisk jätte och blev så småningom den största utav dem alla 12. 9 kg vägde han som fullvuxen och blev 9 år gammal!! Han var nästan alltid lös ute och kom när man ropade:-)

OCH....Jag tog ansvar för honom under hela hans liv!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se