Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under november 2010

Av Chrissie - 9 november 2010 20:57

Jahaja, så var det dags för det här vitmöglet att falla ner från skyn igen. Hualigen!! Bläää!! Bara att se till att överleva tills det blir vår och sommar igen då. Enda positiva just nu är att det känns lite Islandsinspirerat - det fallar inte snö uppifrån, utan yr från alla håll och kanter;-)


Sådärja, då var stygnen i foten borta. Såg rätt fint ut men ska få läka några dagar utan stygnens hjälp innan jag får duscha foten. GISSA om jag längtar!! Då ska det bli låååååånga bad och kanske snart bad i Heitta Pottan:-) Lite som ska fixas med att installera värmeväxlaren....och kanske städa ur all snö. Men sen jäklar ska det badas v a r m t efter långa kyliga ridturer. Känns väldigt konstigt utan det tajta bandaget. Aircastskon slipper jag dock inte undan på ett bra tag.


House var det visst ja´.........


//

Av Chrissie - 8 november 2010 21:43

Don´t mess with me!! :-) Idag har jag varit på hugget.....eller bara vaknat på fel sida:-)    Har lust att vräka ur mig allt som gör mig arg, less, irriterad och förbannad , men biter mig i tungan....


Imorgon ska jag ä n t l i g e n få plocka ut stygnen ur foten!! Så nu minsann går det åt rätt hålll (hoppas jag). Känns dock fortfarande som om skruven i foten är på väg ut genom örat, men jag hoppas att det är normalt (?)  att det ska kännas så.  

Har anmält mig, Drómi och Tritla till en ridhustävling i Avesta i februari, så jäklar vad det ska tränas när hästarna sätts igång igen.


Imorgon ska vi få massa snö har jag hört. Hualigen!! Längtar redan nu tills vinter, jul och alla sådana där hemskheter är över. Fram för sommar ÅRET OM!!


  

//



Av Chrissie - 7 november 2010 16:50

Tritla tyckte det var mer spännande att utforska mina kryckor, än att vara med på bild.


    



  

   Nybadade, borstade, klippta!!


  

Vet inte, men är det så att Pjakkur är missnöjd över att inte ha en

r i k t i g kompis?

Av Chrissie - 7 november 2010 12:11

Att vakna av att kissen ligger tätt intill ansiktet och snosar


Att titta ut genom fönstret och se alla tre hästarna leka och njuta av vädret


Att ha nybadade, väldoftande hundar


Att solen skiner


Att nedräkningen fortsätter - 32 dagar


Att få vara lyckligt lottad och leva mitt drömliv!


Ha en bra dag allihopa!

//

Av Chrissie - 6 november 2010 19:47

Idag har jag stapplat ut och borrat in huvudet i elefanternas pälsar! Ja, det är inte längre hästar, utan mer en elefants kropp med hästhuvud. Nåja, mysigt var det ialla fall!! <3 Undrar om de känner på sig att någon har sagt att det ska bli den kallaste vintern på 1000 år och lagrar fett ordentligt? :-P


Blivit bjudna på middag hos M´s föräldrar och mums vad gott det var! Är mycket nöjd, mätt och belåten. Trevligt var det ju också förstås, men det är det alltid!

Har fortfarande inte tagit itu med vovvarnas hemska pälsar, men imorgon ska jag minsann lyfta mig själv i örat och se till att få det gjort!!!!


Idag ska man ju tända ljus och bry sig lite extra om själarna som vandrat till andra sidan. Jag ägnar dock de mina en tanke minst varje dag, så denna dag är ingen skillnad. Min mor "pratar" jag ju med varje dag:-) Kan verkligen inte bli bättre, då hon alltid tycker som jag och aldrig avbryter;-D


Har dåligt samvete för att stackars sambon fått byta till vinterdäck på MIN trailer...TACK!!! Får väl återgälda i vår och byta till sommardäck på hans bil eller släpvagn istället.


//




Av Chrissie - 5 november 2010 21:31

Imorse höll bandaget på att åka av foten, trots att jag egentligen inte får ta av det förens på tisdag. Men nyfiken (arbetsskadad) som jag är, var jag tvungen att ta av och titta......Hmm, trodde att de hade lagt en hård skena vid sidan av foten, men icke då. Det var en hel bunt med kompresser som stelnat utav gammalt levrat blod....Nåja, nu har jag ett nytt och fräschare bandage på. Annars såg det bra ut. Stygnen har åkt sådär härligt långt in, så de blir mysiga att ta bort. (L - du vet precis vad jag menar..typ sådär när de har skurit igenom örat vid en Busterplatta).


Har krupit och dammsugit också, men halvvägs så brann dammsugaren upp. Började först brumma skumt, sen rykte det och brandvarnaren gick igång. Då tyckte jag det var bäst att dra ur sladden och ställa den utanför. Sen blev det inhandling av en ny, så städningen kunde bli slutförd:-)


Ludde kom på en busstund också. Herregud, var får de sin energi från?? Jag vill vara HUND i mitt nästa liv!


Eftersom förkylningar och operation kommit ivägen så har det inte blivit av. Men ikväll lagade vi till en riktig god middag och hade en trevlig stund och "firade" vår 3-åriga förlovningsdag. Gott blev det ialla fall, så nu sitter vi här med mätta och belåtna bukar.


Ifall någon har missat det....Så är det 34 dagar kvar!! Jag är RIIIIIIIIIIIIDSUUUUUUUGEN!! Snacka om abstinens! Hmm, behöver nog ha fler hästar än två, för de stackrarna kommer att få lida när jag är på fötterna igen. Vann ju på trav, men inte tillräckligt för att införskaffa en till. Hela 13 kr vann jag!!


Nä, dags att sluta surra... På återseende!

//

Av Chrissie - 4 november 2010 19:34

Varför skriva något när man inte har mycket att skriva om?

Igår var ialla fall Ludde och hans familj här och hälsade på!!:-) Alltid lika trevligt!!! H och J kom förbi också, och det blev mycket gott att fika på!! Tänk att det finns så många duktiga människor på att baka! *Avis*


Annars så sitter jag här med mitt feta arsle och nöter hål i soffan! Ska ha en cermoni om 34 dagar, och då ska kryckjäklarna eldas upp!! Säger som sambon...och är övertygad om att Ludde´s husse håller med; "Allting brinner - i rätt temperatur" ;-D


Jag är så less, frustrerad, uttråkad, uppgiven, handlingsförlamad och rastlös!!

Dagarna är ofantligt lååååååååååånga!!


  


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards