Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under november 2010

Av Chrissie - 21 november 2010 00:35

Har en halvbror på pappas sida, som är dryga 50 år och heter...Bo. Han kom och sög ur mamma på pengar någon vecka efter pappa dog. Det är första och enda gången jag sett honom.


Annars har jag en bror, 4 år äldre än jag. Vi är födda 4 och 24 januari, med 4 års mellanrum, och båda på ett skottår. Vi har haft våra duster och varit tajta och distansierade omvartannat. Dock är det nog minst 4 år sedan vi sist sågs. Han har en fru som inte tål mig och vice versa. Numera har vi en sporadisk kontakt via FB.

Är väl allt jag har att säga om dagens utmaning.

//

Av Chrissie - 20 november 2010 18:00

Klev upp efter 8-nyheterna imorse och satte då på mig morgonrocken. Sen blev det underställ med baggyjeans, min fluorescerande jacka och naturligtvis aircast inlindad i hundpajspåsar, för att inte bli blöt.

Efter en heldag utomhus och ett varm bad, så fick jag på mig ett par blanksvarta MissSixty jeans och en svart kortärmad top.

Strumpor och underklädsel utelämnar jag ifrån dagens utmaning, men yes, sånt hade jag också på mig, likväl som mössa och vantar när jag var ute.

Av Chrissie - 20 november 2010 12:43

Usch och fy! Var ju inte meningen att bloggen skulle bli SÅ HÄR julig!! Får ta och ändra på det, men inte just nu, för nu har jag annat att pyssla med.

//

Av Chrissie - 19 november 2010 09:10


Ok, jag behöver inte oroa mig för att katten är förstoppad!! Nu vet jag vad saker och ting tar vägen. BUSTED!!!!


  

Svårt att dölja var man varit?!!



Det sägs att det är bra med blodtillförsel till hjärnan. Men såååå mycket?!


  

Av Chrissie - 19 november 2010 08:23

Tror gör vi nog alla....Sen vad vi tror på är en annan sak.


Jag vill gärna tro att det finns någonting bortom livet vi lever här och nu. Att djuren får springa på sina gröna ängar, att våra avlidna nära och kära finns någonstans, har det bra och håller ett öga på oss, som är kvar i nuet.

Tror på att det finns små Leprachauns som gömmer saker för mig, och på en ny sommar efter varje vinter :-D


Men vad gäller religiös tro, så är jag nog så nära ateist det går att komma. Jag är inte döpt, inte konfirmerad och heller inte med i Svenska Kyrkan. Var runt 12 år när jag läste Bibeln från pärm till pärm och blev övertygad att det inte var något för mig.

Naturligtvis respekterar jag andra som har sin tro, så länge det är ömsesidigt och de också respekterar min icke-tro.


" Får jag inga blommor när jag lever, så vill jag f_n inte ha dem när jag är död"

/Citat M.J


Av Chrissie - 18 november 2010 19:10

Har gått runt hela dagen och funderat på Ett Ögonblick. Finns så många att det är svårt att sålla. Skulle kunna göra en oändlig lista, tror jag. Det får bli TVÅ ögonblick istället för ett ialla fall.


1. Min mors sista andetag. Kan kanske låta absurt, men det var faktiskt "glädje" jag kände då. En sådan otrolig lättnad att hon äntligen fick somna in. Var en stor sten som lossnade ifrån hjärtat den dagen. 22 november 1997.


2. När min vän Jónas på Island skulle ta med mig till Grundarfjörđur. Åkte över fjäll efter fjäll, och sen dök helt plöstligt Grundarfjörđurbćr upp från ingenstans. En helt otrolig vacker scen med Kirkjufell i bakgrunden. Ett ögonblick jag ville stå still. Jag hade kommit "HEM"!!


  

KIRKJUFELL (bild lånad från ourworldtravel.com)

Av Chrissie - 18 november 2010 08:59

Kolla in klockslaget! Inte alltid skitkul.....speciellt inte som samtalet handlade om en avbokning - NÄSTA VECKA! Kunde inte somna om.......:-/


  

Av Chrissie - 17 november 2010 10:10

Man säger ju att hunden är människans bästa vän och det är helt sant. Nu har ju jag dock en hund som börjar bli gammal och senil och en annan med alla tänkbara bokstavssjukdomar;-) Men självklart är de mina härliga, goda vänner i vått och torrt.

Dock är Drómi min allra bästa vän!! Det är när jag är med honom jag kan vara mig själv, dela mina innersta tankar, fälla en tår om så behövs och han lyssnar godtroget utan att komma med en massa lösningar, när det enda man vill är att bli lyssnad på. Han kan heller aldrig vända saker emot mig. Han är också den som alltid får en på bra humör, hur nere man än känner sig. Han kommer, (som alla mina djur), att få stanna i mina ägor ända tills det är dags för gröna ängar.


Ni alla andra, ni vet vad ni betyder för mig (hoppas jag)!!   


//


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards