Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 14 november 2010

Vilken dag!!!!

Av Chrissie - 14 november 2010 19:21

Tjolahopp!!! Gamla "partytältet" vi hade hö i tidigare, rasade ju ihop rätt rejält när första snön kom. Sen var det snöstorm när höleveransen kom, så allt hö har tills idag förvarats i carporten. Inte världens bästa ställe!!!:-/ Så idag har det fixats ett nytt ordentligt förråd!! Jäklarns så bra det blev!! Medans sambon och Johan skruvade upp reglarna, så passade vi på......

KOLLLLLLLLLLA!!!!!!!!


  

En tusan till glad brud in heaven!!!! <3

Silvertejpen funkade bra, för att plasta in aircasten. Hade jag trillat av hade nog benet gått av istället för foten;-P  Nu tog vi dock en m y c k e t stillsam ridsväng med enbart skritt. Men herregud så ljuvligt!! Livsglädjen kom på en sekund!!


Sen har vi fixat med väggarna och fått ner höet och lagt ut trallgolv. Så nu kan det få komma mer snö eller regn, för nu är höet skyddat!!


Nu vankas pizzasöndag och foten i högläge!

//

 
ANNONS
 
Rose-Marie

Rose-Marie

14 november 2010 19:41

Härligt att livsglädjen är tillbaka. Se nu till att den består. Var rädd om dig!!!

http://www.beardisenludde.se

 
Ingen bild

G.

15 november 2010 08:26

Hahaha, härligt!! Nu vet jag en som kommer kravla sig upp på hästryggen varenda dag... :-)
Se till att inte bryta benet bara för nu MÅSTE du bli frisk snart så ni kan komma och titta på nya hästen!!!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se