Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 14 november 2010

(Utmaning) Dag 4 - Det här åt jag idag

Av Chrissie - 14 november 2010 10:49

Nu har ju dagen precis börjat, så har inte hunnit äta mer än frukost, bestående i grovt bröd med apelsinmarmelad, en kopp koffeinfritt kaffe och ett glas tropisk juice.


I övrigt kan jag ju dela med mig lite andra matrelaterat....

När jag var liten så var jag hemsk på mat. Åt e n d a s t blodpudding, socker med mannagrynsgröt samt socker med filmjölk. Det varade nog ganska länge, så vitt jag minns. Jag var runt 20 år när jag åt kött för första gången. Annars fick det räcka med potatis och sås.

Det är konstigt hur det kan bli, jag som idag avgudar kött och mat över lag.

Det enda jag verkligen inte äter, är nyponsoppa, mandelbiskvier och räkor. Annars går allting annat ner:-)

När jag var runt 18, gick jag igenom någonting väldigt jobbigt, då jag drabbades av någon form utav ätstörning. Levde på endast apelsinjuice och vägde som minst 32 kg. Som tur var - eller tack vare mina föräldrar, så lyckades vi vända den onda cirkel tillsammans relativt snabbt. Dock har jag inte mycket till luddiludd kvar i mina tarmar, tack vare apelsinjuicen.

Men som sagt! Idag finns det inget bättre än mat, även om jag glömmer bort att äta lite nu och då :-P

//

 
ANNONS
 
Anette

Anette

14 november 2010 11:26

Oj stackars dig... bra att du kom ur det och nu äter allt.
Sköt om er allihop och ha en bra söndag!!
Kram kram!!

http://www.toppens.se

 
Ingen bild

L

14 november 2010 17:54

Vilken himla bra utmaning, jag ska ta tag i den oxå!
Nu vet jag ju det mesta om dig ;-)

 
Ingen bild

L

14 november 2010 17:58

va faaaan halva inlägget försvann ju :-(
Det skulle stå, nu vet jag ju det mesta om dig ;-) men inte allt och det är så roligt och spännande att läsa det du skriver, och du skriver så bra!!

 
Rose-Marie

Rose-Marie

14 november 2010 18:20

Längtar till nästa inlägg.

http://www.beardisenludde.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se