Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Dags igen....

Av Chrissie - 9 november 2010 20:57

Jahaja, så var det dags för det här vitmöglet att falla ner från skyn igen. Hualigen!! Bläää!! Bara att se till att överleva tills det blir vår och sommar igen då. Enda positiva just nu är att det känns lite Islandsinspirerat - det fallar inte snö uppifrån, utan yr från alla håll och kanter;-)


Sådärja, då var stygnen i foten borta. Såg rätt fint ut men ska få läka några dagar utan stygnens hjälp innan jag får duscha foten. GISSA om jag längtar!! Då ska det bli låååååånga bad och kanske snart bad i Heitta Pottan:-) Lite som ska fixas med att installera värmeväxlaren....och kanske städa ur all snö. Men sen jäklar ska det badas v a r m t efter långa kyliga ridturer. Känns väldigt konstigt utan det tajta bandaget. Aircastskon slipper jag dock inte undan på ett bra tag.


House var det visst ja´.........


//

 
ANNONS
 
Rose-Marie

Rose-Marie

9 november 2010 21:12

Skönt att allt gått bra. Du får trösta dig med att det bara är ca ett halvår tills snön försvinner och det blir vår. Vovvarna trivs i alla fall.
Ha en trevlig kväll. Säg till om vi ska komma och skotta åt dig.

http://www.beardisenludde.se

 
Ingela & Ammi

Ingela & Ammi

9 november 2010 22:12

Du ser - allt går framåt i alla fall ;-) Hoppas nu allt blir bra med din fot när du vilat klart!
Här har det också snöat lite i kväll. Ska ut och kolla hur Ammi reagerar snart. I vintras älskade hon snön :-)
Ha det bra!

http://www.yassiammi.blogspot.com

 
Anette

Anette

10 november 2010 08:13

Skönt att det gått bra.
Det måste varit underbart att få av sig det.
Nu står det inte på innan du är på hästryggen igen.
Ha det bra!!

http://www.toppens.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se