Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under oktober 2010

Av Chrissie - 5 oktober 2010 22:46

Ikväll har vi haft avslutning på vår Rallylydnadskurs. Vi fick dela upp oss 2 och 2 och bygga varsin bana och alla fick gå båda banorna. Alla var jätteduktiga och jag är h e l t opartisk om jag säger att Ludde och Bangsi bokstavligt talat sopade banan! :-D Fast....vi har en boxer, Helix (!) som verkligen har gjort framsteg under kursen och var jätteduktig han också! Vi ska alla 3 gå fortsättningskursen och det ska bli så himla kul!! Husse har lovat att gå istället för mig när jag sitter med foten i bandage och kryckor under armarna. Då får jag följa med och bara hejja på! :-)

    


Två mycket stolta beardisar och diplomen i bakgrunden

(Foto: R-M Gomersson)


Nu har vi en annan liten fyrbent parvel här hemma som ska få uppmärksamhet, medans vovvarna har slocknat med sina nya leksaker.

//

Av Chrissie - 4 oktober 2010 22:47

  

Av Chrissie - 4 oktober 2010 21:41

Heldag idag. Förbi jobbet - härligt att träffa alla. Träffat kollega på en snabbfika - skitskoj...och sen vidare till Stockholm och podopediklinik.


Jaha, det första läkaren säger är att kalla läkarna jag träffat tidigare för idioter. Frakturen kommer aldrig att läka utav sig själv, utan den blir bara större och större för varje gång jag röntgat den. Så den MÅSTE opereras. Så om knappt en månad är det dags, sen 6-12 (!!!!!!!!) veckor på kryckor!!!:-( Eftersom jag gått så länge med frakturen, kan det ta extra lång tid att läka.......


  


Tusen miljoners TACK Fam. Gomersson, för att våra fyrbenta älsklingar fått blivit mer än ompysslade hos er!!! Nu sussar de gott!

Vi försöker aktivera en liten annan fyrbent krabat så gott det går nu, för att vi ska få lite sömn inatt :-)


Imorgon är det sista gången på rallylydnadskursen och vi ska ha en "tävling". Hade tänkt att gå fortsättningskurs direkt efter, men är ju ingen idé att slänga ut tusenlappar när jag bara kan vara med 2 ggr innan op:en:-(

Nåja, kan ju bara hoppas att 2011 blir MITT år!!!!!


//


Av Chrissie - 3 oktober 2010 19:55

...Har jag lovat att kalla dagens inlägg:


Hoppar mer än gärna över att berätta om min hemska natt utan sömn och allting annat. Dock kom Fam. Gomersson och älskade Luddetudde på besök i förmiddags. Gissa om det fanns ett litet Duracellbatteri som blev ÖVERLYCKLIG!!!! Tyvärr blev det inga foton denna gång. Men vi ska ses snart igen och dessutom är denna underbara familj hundpassare imorgon när vi beger oss till Stockholm med min fot. :-D


Sen kom H och J för en ridtur i snålblåsten och vi bestämde att hinna med att ha en picknick på ridtur innan vinterns antågande, so today it happened!!

                                    

     

Varm choklad, kaffe, Julmust, bullar och kakor. Så en riktig "Sugar rush" för både oss och pållarna, som givetvis fick smaka lite av det goda som bjöds.


Efter fikapaus blev det en hel del galopp(race) med många skratt och glada hästar! Tror att jag kommer att ha lite träningsvärk imorgon.

J hade med sig "finkameran" (hoppas hennes mor inte läser detta!), så det blev en hel del roliga bilder, som jag förhoppningsvis får ta del av vid något tillfälle.


Nu är det återigen fot i högläge och brasa i kaminen! Fy tusan vad det blåser kallt! Tyckte meteorologerna pratade om sydvindar, men inte sjutton känns det som sydvindar inte. BrrRRrr!! Kallt!!!


Kan ju inte motstå att lägga in en bild på nytillskottet också:

  


//



Av Chrissie - 1 oktober 2010 22:12

Ett städat hem, friska vovvar, busig kisse och världens bästa pållar och en sambo som gjort mat, tänt brasa i kaminen och serverat vinet.......... Kan livet bli bättre?!?

(Klart att det kan, men det låtsas jag inte om;-P )


  

  



Av Chrissie - 1 oktober 2010 09:20

"Bara" ca 6 månader kvar nu innan det är vår igen! Längtar redan!


Helt otroligt men Bangsi´s mage klarade en hel skål med kattungemat och han är bra i magen fortfarande! Har en riktigt tuff kattunge, som nu upptäcker hemmet med två nyfikna beardisar hack i häl. Som fastväxta i rumpan på den lille:-) Nu lyser vallningsinstinkten igenom;-D


-2 grader imorse, men har stigit till någon enstaka plusgrad nu och solen lyser för fullt! Får väl motvilligt erkänna att det är en fin höstdag och jag blir galen av förkylningen som inte vill bryta ut, utan bara ligger om mol.


På måndag blir det äntligen Stockholmsbesök och ska få träffa fotortoped. Får se vad han säger om min lilla tossing - om jag inte tagit yxan och huggit av den tills dess;-P


Ha en bra fredag!

//

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards