Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

Älgar -spring och göm er!

Av Chrissie - 12 oktober 2010 22:54

Tänk vad lite envishet och Alvedon kan göra:-)

Hann med att njuta av solen och rida en sväng på kvällskvisten. Vi blev dock avvisade från skogsvägen pga älgjakten!:-/ Så det blir väl till att rida på riksvägen hädanefter.......  


Båda vovvarna har fått sig en omgång också. Ja, pälsvård och sånt där. På torsdag är det som sagt var dags för HD-rtg!! *Nervös*


Blir mest tokig på att ha lock för öronen. Hör mindre än vanligt!! Däremot kollade vi på en film ikväll; "Mary and Max", och jag tog mig i kragen och plockade fram glasögonen...och shit pommes....Vad bra jag såg!!!! :-D

Dessutom får filmen högsta betyg utav mig! Precis en film i min smak. En tragikomisk leranimerad film med eftertänksamma budskap!!


Dags att preppa näsan och huvudet, så man får en natts sömn. Imorgon är en ny dag......

// 
ANNONS
 
Anette

Anette

13 oktober 2010 12:06

Älgjägarna dom tror att dom ÄGER skogen :-(... och man vet ju inte hur pass vakna dom är så dom ser om det är en älg eller inte.
Ja imorgon då blir det HD/AD rtg.
Oj vad vi ska vara pirriga och nervösa innan svaren kommer från SKK.
Hoppas att du är piggare idag i din eländiga förkylning.
Kram från mig och tjejerna!!

http://www.toppens.se

 
Ingen bild

G.

13 oktober 2010 12:41

Hmm, förstår inte riktigt din rubrik...
Om nu älgarna gömmer sig kommer det ju dröja skitlänge tills du får rida i skogen igen! Bättre att de skjuter sin kvot snabbt så de är klara sen :-)
Krya på dig!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se